Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż nie pozwala mi odkręcać kaloryferów

Polecane posty

Gość gość

Cholera by go wzięła!!! Pieprzony centuś!!! Wydarł się na mnie wczoraj, jak wszedł do domu i poczuł że jest cieplej niż zwykle!!!! Jak nie było mrozów, w mieszkaniu bez grzania było21 stopni, teraz temp spada do 18, jest mi zimno i normalnie odkręcam kaloryfery na kilka godzin i potem zakręcam. W zeszłym roku grzałam tak samo i było idealnie. Nawet mieliśmy nadpłatę ponad 400 zł. A teraz czepia się nawet o to grzanie, codziennie patrzy na te podzielniki, ile jest i mi wymówki robi! nie klepiemy biedy, mamy normalne prace, odkładamy kasę co miesiąc a on zrobił się nie do wytrzymania. Ja jestem chora, córka też, a on mi zakręca kaloryfer. Paranoja.

Gość pan kaloryfer wściekły jest
powiedź mu, że jak zakręca to płaci więcej, 3 i jest ok, poważnie, to prawda jest 3-3,5 i grzeje i rachunki małe

Gość gość
nie masz języka ? no sorry mój mąż by się bal mi zakręcić grzejnik przy dziecku , ale jak widac musisz d**e dla męża lizać to i teraz masz zimno !!

Gość gość
pan kaloryfer wściekły jest X jak to? jak się zakręca to chyba sie nie placi

Gość gość
Właśnie ja cały czas go opieprzam, on się obraża i nie odzywa od wtorku, ale z innego powodu. ja jestem bojowa i walczę dosłownie o wszystko. Najgorsze jest to, że on kiedyś był zupełnie inny. Teraz coś mu się stało i nie potrafię tego ogarnąć. Teraz to nawet jest moja wina, że drzwi od samochodu zamarzły!!!!! Dobrze, że nikt z rodziny i znajomych nie wie, jakie on cyrki odstawia, spaliłabym się ze wstydu. Na zewnątrz wszystko ok, wspaniała rodzinka, a w domu masakra!!!

Gość gość
znalazł sobie jakaś kochanke i na nia chce wydawac kase, po co brzydkiej starej zonie dawać skoro moze na ladna kochaneczke, na ciuszki i obiadki, ogarnijcie sie idiotki, jestescie tak naiwne ze nic dziwnego ze faceci uwazaja kobiety za glupie

Gość gość
Chyba sobie żartujesz? Jak można sobie na coś takiego pozwalać? Czy wiesz chociaż z kim żyjesz, wiesz co będzie później?

Gość gość
a wez go op*****l na czym swiat stoi i zabierz mu koldre, powiedz ze jak mu cieplo to od teraz spi bez przykrycia. zabron mu picia cieplych napojow i do wiosny zadnego cieplego zarcia.... ja to bym mu dala

Gość gość
zrob bana na se** i bedzie po problemie :P