Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy ciązy po tygodniu od stosunku

Polecane posty

Gość gość

czy jest możliwe ze tyg od stosunki mam juz objawy zmiana humorów duże piersi oraz twarde podbrzusze ????

Gość gość
To niemożlowe. Po 6 dniach dochodzi dopiero do zagnieżdżenia zarodka; od tego momentu wytwarzane są hormony odpowiedzialne za o nawy ciąży; początkowo ich stężenie jest niewielkie

Gość gość
nie! dzien stosunku nie rownoznacny jest z zaplodnieniem ludzie co wy robiliscie na LEKCJACH BIOLOGII masz urojoine objawy - widac bardzo chcesz byc w ciazy i sie nakrecasz a kiedy masz owulacje, ilu dniowy cykl i w ktorym dniu cyklu byl ten stosunek

Gość gość
znaczy sie sytuacja tu jest dziwna bo biorę tabletki anty 24+4 i zapomniałam 2 i brałem je tak ze 4 białem +4zielone i tu był okres +3 białe i stosunek i teraz mam właśnie takie "objawy" może to wina diety +siłownia +stres nie wiem sama ale nigdy tak nie miałam

Gość gość
28 dni stosunek był 7 dni

Gość gość
o matko... najpierw się do edukuj, a później się bierza za uprawianie seksu i robienie dzieci!

Gość gość
Jak mnie irytuja takie laski jak ty! A pozniej jest pieprzenie, ze one braly tabletki i wpadly. Wlasnie widac jak braly, jak im sie przypomnialo, dwie przeoczone tu czy tam to co to za problem przeciez. Smieszna jestes.