Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xs sx sx

intymnosc sam na sam w zwiazku

Polecane posty

Gość xs sx sx

moj obecny facet jest moim pierwszym w lozku, jestesy razem prawie 5 lat, bardzo ciekawi mnie jak to jest spac z innymi, ale o zdradzie nie ma mowy postanowilam sobie zakupic zabawki w 2 roznych rozmiarach zeby sie przekonac, moj facet na wiesc o tym powiedzial ze jest ciekawy i chcialby zobaczyc jak zareaguje, chcialby na mnie wtedy patrzec.... powiedzialam ze w zyciu niema takiej opcji bo chce czuc sie wyluzowana a nie zeby sie na mnie gapil a on sie obrazil... czy to ja jestem dziwna czy on???

Gość ptyśodbalbiny
oboje

Gość xs sx sx
:p

Gość gość
no tak wlasnie no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo no 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
dzieciaku podpuszczasz tymi swoimi bzdurami i chcesz się dowiedzieć ? czego.Takie bzdury wypisujesz,że śmiechu warte.

Gość xs sx sx
mysle ze nie ma nic zlego w byciu ciekawym, to chyba dosc naturalne ze jesli mialo sie tylko jednego partnera czlwoiek zastanawia sie a co by bylo i jak z innym??? mysle ze jest to uczciwy i dobry sposo ale chcialabym to przezyc w samotnosci, nie lubie kiedy ona na mnie patrzy, dlatego zwykle kochamy sie przy zgaszonym swietle