Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJ CHLOPAK WSIADA DO SAMOCHODU ZAWSZE PO PIWIE CZY TO JUZ SA PROMILE JAKIES

Polecane posty

Gość gość

on pije co dnia piwo i zawsze jedzie potem samochodem do domu swojego i mowi ze piwo jedno nie wykaze nawet promili na alkomacie.. czy zgadzacie sie z tym ja sie boje ale nie da rady go powstrzymac bo sie awanturuje do domu ma doslownie 4 kilometry wiec zawsze jest opewny ze policja nie stoi i w sumie nigdy go nie zlapali..

Gość gość
zależy ile czasu minie od wypicia po jednym piwie są promile i zależy teraz od postury osoby i od czasu po jakim się wsiada do samochodu, czy się coś jadło.

Gość gość
jedno piwo - 0.3 promila ...tak dopiero min. po 1 godz. można jechać

Gość gość
a dla pewnosc**** 2 godzinach zalezy od watroby

Gość gość
aha czyli mozna po piwie prowadzic jak sie poczeka pare godzin super uspokoiliscie mnie

Gość gość
Jak ktoś p******i, że po jednym piwie trzeba czekać 12 godzin to są to WIELKIE BZDURY. Jeżeli ktoś jest nieumięśnionym chuderlakiem i niewprawionym w alkoholu, dodatkowo głodnym, to musi poczekać maksymalnie 4 godziny, a jak umięśniony trochę, swoje waży i podje coś tam to góra 2 godz. żeby nic nie było.

Gość gość
Po jednym piwie można po 2h jechać. Ja jak idę na imprezę i mam prowadzić to zawsze piję karmi albo warke radlera, a i tak dopiero po 40-60 minutach od wypicia wsiadam za kółko.