Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aga 40 lat Marki koło Warszawy szuka koleżanek przyjaciółek

Polecane posty

Gość gość

Witam Wszystkie kobietki, Mam na imię Agnieszka, w zeszłym roku skończyłam 40 lat. Mieszkam pod Warszawą, mam partnera, trzyletniego synka, ale niestety mało koleżanek. Chętnie poznam dziewczyny z Warszawy i okolic, które będą chciały poznać się w podobnej "niedoli", spotkać przy kawie, czy pójść na zakupy lub do kina. Mam nadzieje, że na tym forum uzbiera się grupa, która może spotka się wspólnie, czyli duża grupka kobitek. Fajnie by było, czekam na wpisy i pozdrawiam. Aga

Gość gość
witam Agę. Pewnie w Markach mieszkasz od niedawna,skoro szukasz kogoś do pogadania.

Gość gość
witam, chętnie bym się zapoznała ale jestem z Łodzi , też 40 lat , siedzę cały czas w domu z dzieckiem

Gość gość
Witam ponownie, cieszę się, że jest reakcja na forum. Do Łodzi mam trochę daleko, ale zawsze możemy pogadać na forum. Wiem co to znaczy siedzieć z dzieckiem w domu, bo niedawno też to przerabiałam. Jeśli chodzi o wyjście na miasto, to samemu się nie chce. Mam nadzieję, że przez to forum znajdę kilka bratnich dusz, które mają ten sam problem co ja, i z którymi to wyjście na miasto będzie łatwiejsze. Czekam na dziewczyny, którym brakuje damskich spotkań i podkreślam, że to nie jest wpis matrymonialny. Życie prywatne mam już ułożone, mam partnera. Szukam przyjaciółek, koleżanek, z którymi będę mogła spotkać się i pogadać o babskich sprawach. Później, jeśli to się zamieni w przyjaźń, to może jakieś wspólne wypady na wakacje z naszymi rodzinkami itp. Czekam na dziewczyny, które szukają tego co ja. Pozdrawiam Aga

Gość boness
a kochanka nie szukasz

Gość gość
Ja jestem z Ząbek, ale mam 21 lat hehe

Gość gość
Może mój partner byłby tobą zainteresowany, on lubi młode mięsko. Zapytam go jak wróci z pracy. :classic_cool:

Gość gość
od dawna w Markach mieszkasz?

Gość boness
ja mogę się z tobą umówić

Jeśli to dla Ciebie nie problem, to dla mnie również. Postanowiłam pośledzić wpisy przez jakieś dwa tygodnie, czyli gdzieś do około 6 lutego 2014. Jeśli zbiorę chętną grupę dziewczyn do spotkania się gdzieś w knajpie w Wawie, to takie spotkanie zorganizuję. Myślę, że to będzie dobry początek, aby się poznać. Bo wirtualnej znajomości ciężko zaufać, no, ale od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam Aga PS. Dla tego, który zapytał się czy szukam kochanka, nie, nie szukam kochanka i tu pewnie kochanki nie znajdziesz, więc zmień "klimat"

Gość gość
Witam a dużo młodsze koleżanki też mogą być od Ciebie?

Nie wyznaczam granicy wieku, zapraszam wszystkie chętne kobiety, które chcą poznać koleżanki. Wpisujcie się, zobaczymy, czy uda się uzbierać fajną grupę.

Gość gość
sorki że pytam. A gdzie wcześniej mieszkałaś? Ja też od paru lat mieszkam w nowym miejscu.

Gość gość
sorki że pytam. A gdzie wcześniej mieszkałaś? Ja też od paru lat mieszkam w nowym miejscu.

Gość gość
to ja chętnie pogadam na gg 38887804 bo na forum żadko siedze

Gość gość
wcześniej mieszkałam w Kutnie,a teraz mieszkam w Olsztynie

Gość gość
ha. Z Krakowa pod Warszawę. Jeszcze trochę i nad morzem zamieszkasz

Gość Gal42
Hej, Aga, nie wiem czy jeszcze zaglądasz, ale napiszę. Jestem od Ciebie rok starsza , mam dwóch synków, jeden młodszy ma 4 latka. Mieszkam na Bródnie w Warszawie, więc nie tak daleko od Ciebie. Fajnie by było się poznać. Jak się odezwiesz to podam meila i się jakoś mogłybyśmy umówić. Pozdrawiam serdecznie.