Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wciąż jmi wypomina to że nie był moim pierwszym

Polecane posty

Gość gość

po kilkunastu latach małżeństwa ciągle w kłótniach przejawia się ten sam temat. bo był moim trzecim a nie pierwszym. nie liczy się to, że jestem mu wierna tylko jest zazdrosny o moich poprzednich facetów!!!

Gość gość
nie trzeba bylo sie puszczac z murzynami

Gość gość
A Ty bylas jego pierwsza?

Gość gość
coz, to chyba wiedzial jak sie z toba wiazal? jak wiedzial to ty mu tez wypominaj co tam chcesz znasz go na tyle dobrze ze na pewno znajdziesz cos co go wystarczajaco w****i?

Gość Tortellini
1.jak chcial dziewicy, to mogl sobie na czole napisac, ze tylko go dziewice interesuja. Wtedy bys do niego nie podchodzila. A on byl prawiczkiem, ze tego samego od ciebie wymaga? 2.Zacznij go porownywac do mezow, chlopakow twoich kolezanek. Powiedz, ze kolezanka ma lepszego meza bo on wiecej zarabia/lepiej wyglada itp. 3.Powiedz mu, ze nie mogl dziewicy znalezc, bo pewnie zadna go nie chciala. Tylko ty bylas taka glupia i za niego wyszlas. 4. Powiedz mu , ze "widzialy galy co braly".

Gość gość
a wlasnie ze nie widzialy

Gość Tortellini
jak nie widzialy to trudno, zostaja jezcze 3 pierwsze argumenty

Gość założycielka tematu
prawdę powiedziawszy to najlepiej dogaduję się erotycznie z moim wujkiem gdy pławimy się w wannie pełnej moczu i śluzowatego stolca :classic_cool:

Gość gość
a ja byłam pierwszą mojego a on był moim pierwszym a seks teraz jest cudowny ;D wszystkiego nauczyliśmy sie razem i to jest w tym wszystkim najlepsze że potrafimy jedno drugiego zaskoczyć na maxa w łóżku ;)

Gość gość
np. często wkładam mu dildo w tyłek a on wtedy tak słodko pojękuje, jak skowronek :) 👄

Gość gość
wiedział, że przed nim miałam dwóch chłopaków, ale wciąż go to boli. on twierdzi, że był prawiczkiem, ale kto go tam wie.

Gość gość
tzn. mówi że był prawiczkiem, ale miał częste krwawienia i blizny wokół anusa :O

Gość gość
on ma dużo za uszami tego, co robił w naszym małżeństwie, było wyzywanie, kilka ciosów, ciągłe kłótnie, teraz się uspokoiło, ale wciąż przy jakiejś kłótni, gdy brak mu argumentów, wraca do tego samego. sam nie jest święty.

Gość gość
nie wspomne o wciskaniu mi penisa do ust w łazience i w kuchni co określał jako "romantyczne zaloty" :O:O

Gość gość
moze za duzo wymaga a powinien wiedziec ze taki uzywany towar nigdy nie bedzie jak nowy

Gość gość
slonce on ci to mowi,bo widzi,ze cie to wkurza i wyprowadza z rownowagi,ze ten argument zawsze dziala i cie sprowadza na ziemie.nastepnym razem jak tak powie,to sie mu zasmiej w oczy i powiedz "a co?masz jakies kompleksy?". pokaz mu,ze cie to nie rusza.