Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu KOBIETY ZAZDROSCICIE URODY INNYM PIEKNYM KOBIETOM I NISZCZYCIE JE

Polecane posty

Gość gość

moja siostra jest regularnie obgadywana i oczerniana przez dziewczyny z naszego miasteczka tylko dlatego ze jest sliczna i zgrabna jak modelka. faceci ja adoruja a ona niesmiala jest i peszy sie ale jesli jest sytuacja ze jakis zonaty facet mowi jej zejaka ladna itd..to jego żona nienawidzi jej jak psa i rozpowiada o niej zle rzeczy do innych ja dowiedzialam sie ze siostra to d***** i szmata i ze wlasnie ta ola to mowila kolezankom a pech chce ze kolezanki oli rowniez sa moimi i mi przekazaly co mowila na moja siostre. ona nienawidzi mojej siostry tylko dlatego ze jej maz prawi siostrze komplementy ale to meza powinna nienawidzic a nie mojej siory dlaczego kobiety zrzucaja cala wine i zlosc na obiekt westchnien ich faceta a nie swojego faceta moja siostra jest jak zakonnica i zyje jak zakonnica ale ma juz latke ze jest suką i d******.tylko dlatego sie sie podoba facetoma kobiety w okolicy nie trawia jej mimo ,ze jest sympatyczna i ma serce dla kazdego a do tego jest niesmiala. jedyna jej wina ze ma nietypowa urode i jest niesamowicie piekna i wysoka oraz szczupla..wyroznia sie w okolicy i kazdy ja zauwaza faceci ja kochaja a kobiety nienawidza

Gość gość
Niestety taka k***wska mentalnosc kobiet,wiem jakie potrafia byc podle.Nie zmienisz tego.

Gość gość
Może twoja siostra zachorować na nowotwór, niektórzy potrafią rzucać uroki. Pewnie życzą jej, by zdychała w hospicjum w bólach i najgorszych cierpieniach.

Gość gość
Do tego,kto rzuca uroki wszystko predzej czy pozniej wraca z potrojna sila.Wiec sam sobie szkodzi.Nie ma to jak sprawiedliwosc :)

Gość gość
Sprawiedliwości stanie się zadość, pytanie czy sprawiedliwość istnieje, bo nie sądzę :-D

Gość gość
mam to samo co siostra autorki mi zazdrosne kolezanki wklejaly zdjecia na facebooka i to takie na ktorych wyszlam najgorzej zawsze mi robily foty zebym nie widziala ze robia masakra

Gość gość
wkleily mi nawet fotke na fb jak sralam :-D

Gość gość
Brzydkie kobiety nalezy wytepic.Wtedy juz nie bedzie tej glupiej konkurencji i zawisci,robienia przykrosci na kazdym kroku i knucia intryg.Proste :)

Gość gość
wytepic wszystkich,nie bedzie nic

Gość tyrya
Współczuje co za patologia tam mieszka w Twojej okolicy. A temu mężowi to się nie dziwię, że gada i komplementuje dziewczyny, jak ma taką kretynkę pełną jadu w domu. Pewnie jak wraca to mu mówi "co gnoju którą k...wę dziś komplementowałeś " i go wali po łbie :D

Gość gość
to niech twoja siostra zostanie modelką i ucieknie stamtąd. kobiety zazdroszczą bo są swiniami, faceci niszcza takie dziewczyny bo są zazdrosni i boja sie pieknych kobiet.

Gość gość
kobiety to zalosne i podle plotkary i zazdrosnice - napisalam to ja - kobieta

Gość gość
A czemu nie ładnych wytępic przynajmniej spokój bybył od tego matlochu :O

Gość gość
Ja nikomu nie zazdroszczę urody i nie chcę nikogo zniszczyć. Też mam koleżankę, która wygląda jak modelka, no takie ma geny, mam jej zazdrościć, że jej się trafiła fajna komórka jajowa i plemnik? Bez sensu. Pomogłam jej dzisiaj, bo miała mały naukowy problemik, mam nadzieję, że skutecznie jej pomogłam, bo ją lubię, bo fajna babka z niej, a to, że się za nią faceci oglądają... No cóż, nie każdy może być Miss Universe ;)

Gość Mimimumu5678
gość " to niech twoja siostra zostanie modelką i ucieknie stamtąd. kobiety zazdroszczą bo są swiniami, faceci niszcza takie dziewczyny bo są zazdrosni i boja sie pieknych kobiet."-To prawda,mowi sie,ze piekne kobiety maja o wiele lepiej w zyciu.A tak naprawde musza miec silna psychike,zeby nie dac sie zniszczyc,bo sporo ludzi jest niezyczliwych i zawistnych i taka osobe utopiloby najchetniej w lyzce wody.

Gość gość
gość "kobiety to zalosne i podle plotkary i zazdrosnice - napisalam to ja - kobieta" No i dlatego nie mam kolezanek :)

Gość gość
cała prawda niestety kobiety to france jena drugą by utopiła w łyżce wody

Gość gość
prawda

Gość gość
To przykre, ale nie każdy/każda się tak zachowuje, oby jak najwięcej normalnych i życzliwych osób na jej drodze, możesz się o nią pomodlić.

Gość poszukujaca dziewczyna
zazdroscimy bo nie wiemy co bierze na urode :)

Gość gość
Ja jak skonczylam ok.17-18 lat wyladnialam i tez mialam powodzenie.Duzo lasek mnie nie lubiala poprostu za wygląd,nie znajac mnie. A zawsze bylam sympatyczna,wesola. I kiedyś latal za mna taki koles,nie byl w moim typie wiec nie robilam mu nadziei i nigdy sie z nim nie umowilam.to byly czasy gdy nk zrobila sie modna i mialam tam swój profil,dostalam zaproszenie od jednej laski(nie kojarzylam jej) wiec nie przyjelam..to ona mnie zwyzywala od najgorszych i jak zobaczylam jej galerie to sie okazalo ze zostala dziewczyna tego kolesia. Przesladowala mnie okolo roku,zakladala fikcyjne konta i wysylala zaproszenia, i raz zalozyla jakiś profil który przyjelam do znajomych i wtedy ona zaczela wypisywać pod moimi zdjeciami ze jestem szmata,lodziara i takie tam.posunela sie tez do tego ze zalozyla mój profil,dodała zdjęcie które mialam z profilu pozapraszala moich znajomych i wypisywala do nich czy umówią sie na sex,itd.w profilu tez obraźliwie pisala o mojej rodzinie. Taka psychopatka, barrdzo zaluje ze wtedy nie zglosllam sprawy na policje,ale siedzialam w grecji i nie bardzo wiedzialam czy oni mi tam pomoga.

Gość gościówka 26
To faktycznie poważne zniesławienie i nękanie, współczuję ;/

Gość gość
Ja zawsze trzymałam się częściej z chłopakami (3 braci, koledzy braci, na osiedlu większość chłopców, klasa matematyczna) i dopóki mieszkałam w małym mieście, miałam to samo - opinię szmaty, no bo co taka dziewczyna mogłaby robić innego z kolegami ;-) Teraz, kiedy mieszkam w dużym mieście, spotkałam się za to z inną sytuacją. Stałam z dziewczynami z roku na korytarzu, zaś nieopodal na ławce siedziała dziewczyna, która zachwyciła mnie swoją urodą, była szczupła, zgrabna i ładnie ubrana, zadbana, nie mogłam od niej odwrócić wzroku. Koleżanki to zauważyły i spytały, dlaczego się tak gapię na tę dziewczynę. Powiedziałam, że moim zdaniem jest piękna. Od razu spytały, czy jestem lesbijką, skoro mówię takie rzeczy o innej kobiecie. Nie jestem, ale lubię patrzeć na to, co ładne i podziwiać :) Dziewczyny już do końca przerwy miały zajęcie polegające na wyszukiwaniu w tej dziewczynie wad, negowaniu mojego zdania i domysłach, że pewnie "daje du.." profesorom, bo co taka (na pewno tępa) "lalunia" robiłaby na politechnice. Żenujące...