Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka2525

sprzedam ubranka po synku bardzo tanio

Polecane posty

Gość truskawka2525

Tak jak w temacie mam do sprzedania pełno ubranek po synku, rozmiar od 56 do 86 cm. Nie chce dużo za nie symboliczne sumy po 3, 4zł szutka. Jeśli ktoś jest zainteresowany to bardzo proszę napisania co dokładnie potrzebne i o podanie meila to podeśle zdjęcia .

Dzieki:-) rozalia tak miala na imie moja prababcia , jeszcze gloria jest ladne ale kojarzy mi sie z koledami

Gość gość
Symboliczna cena?? Wow!! Ja kupilam ciuszki dla maleństwa po 1 zl .. To jest symboliczna cena!! Jak bym miala od cb kupić to wolałabym dolozyc dwa zl czy tam 5 i mam nowe ciuszki co za zdzieratwo???

Gość gość
Kup za 5,7,10 zl bluzeczke z h&m-pewnie znajdziesz...w lumpie! Jak ma porzadne ciuszki do sprzedania to czemu ma je oddac prawie darmo. Przynajmniej za ta kwote co autorka wymienila troche sie nazbiera na cos dla dziecka. Jesli Ci nie odpowiada nikt nie kaze Ci kupowac.

Gość gość
Uzywane ubrania tylko patologia kupuje.

Gość gość
Symboliczna cena haha

Gość gość
Dokładnie tylko patologiaa zwlaszcza za tak symboliczna kwotę haha

Gość gość
Skonczcie bo to stary temat jest. Kafe to tylko obrazanie-patologia, wyrodna matka, worek na sperme itd. Ogarnijcie sie !

Gość gość
Nie będę odkrywcą, ale lepiej wystaw na allegro.

Gość gość
A ja kupuje ciuszki uzywane od laski z olx po jednym synku i zawsze mi zapakuje sliczne niezniszczone rzeczy markowe i nie ale wszystkie sliczne i w super stanie zadnej plamki ani dziurki.Za dwa kartony place 150-200 zl.I nie uwazam sie za patologie.Jestem normalna mama moj synek ma wszystko czego potrzebuje.Aha i zapomnialam dodac ze czasem i w lumpexie uda mi sie wynalezc nowe !!! ubranka za kilka zlotych.O zgrozoooo !!! Pozdrowienia dla wszystkich mam ktore maja wszystko nowiutkie ze sklepu :-)