Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogłabym jeździeć słabym i tanim autem_w życiu trzeba brać to co najlepsze

Polecane posty

Gość gość

Gdybym miała jeździć jakim szajsem typu fiat panda czy toyota corolla to wolalabym przesiąść się na rower :D Wiem, ze niektorzy ludzie nie mają kasy ale nie moge sobie wyobrazic bym miala jezdzic byle czym :D ubierac sie byle jak i kupowac byle co w Biedronce :O (tak w biedronce jest szajs, towar drugiej kategorii, mam w rodzinie rolnika, ktory dostarcza m.in dla biedrony warzywa, fe :O )

Gość gość
wiec jakim luksusowym autem jezdzisz pochwal sie Nubira? :classic_cool:

Gość gość
Zapraszam do mojego 17 - letniego Fiata 125p. :-) Pojedziemy sobie na wycieczkę. Do Biedronki. :classic_cool:

Gość gość
BMW X6 :)

Gość gość
125 nie moze miec 17 lat kłamiesz :classic_cool: takiego nieletniego nawet 126 nie ma

Gość gość
Pewnie jeżdzi Syrenką. :-)

Gość gość
126p. Mówię o maluchu. Cyferka mi się pomyliła. :-)

Gość gość
Zgadzam się z autorką. to wstyd dla kobiety wsiadać do taniego samochodu. Dlatego słuchajcie panowie bez dobrej bryki nawet nie podchodźcie bo z gołodupcami nie mamy ochoty przebywać w towarzystwie.

Gość gość
malucha tak mlodego tez nie uswiadczysz :) to auto PRL jak garbus w w ... u... :classic_cool: niemcow auto dla wszystkich

Gość julka19xx
to przesiadz sie na rower tylko zaloz zimowe opony.Domyslam sie ze jezdzisz komunikaca miejska a zakupy robi twoja mama.

Gość gość
Oj, niewiele wiesz o maluchach! :-) Ich produkcję zakończono w roku 2000. A teraz sobie policz, czy się takiego maluszka uświadczy czy nie! :-D

Gość gość
tutaj sama biedota nie wkrecaj,ze masz kase i tak nikt nie uwierzy

Gość gość
a co do syrenki to :) fantastyczne autorskie żeranskie autko mielm chyba jeszcze jakies ale jak pamietam dacie produkowali w Romanii? dawno sie nie zblizalam do motoryzacji ale damski samochod powinien byc maly, zwinny i jednoczesnie bezpieczny :P

Gość gość
To co ? Sru maluszkiem do Biedronki? :-D

Gość gość
powaga zakonczono w tym wieku? oj maluszek :classic_cool: przyznaje sie jeszcze raz ze :P nie sledze az tak dokladnie ale zara doczytam jakby co albo i nie :P

do autorki:więc zarób na taki samochód sama i pochwal się jak już go będziesz miała z własnej pensji. A najlepiej wklej swoje zdjęcie, swojego domu i rodziców. Zapewne będzie na co popatrzeć ;)

Gość gość
a samochodem jeździ jak dobrze d**y da

Gość gość
Sprawdź w Wikipedii datę zakończenia produkcji, jeśli nie wierzysz meżczyźnie na słowo! :-D :-P

Gość gość
a w Polsce od 6 czerwca 1973 do 22 września 2000 roku (Polski Fiat 126p). v oj :classic_cool: 🖐️ chce takiego maluszka

Gość gość
Pogadaj z jakimś facetem. Może Ci zrobi maluszka. :-P

Gość gość
sprawdzilam wkleilam, zeby zaamietac przecie moglam sie pomylic :P

Gość gość
maluszka? ale tu gadamy o maluszku na czterech kolach :P a tobie zaraz samcza pedliwosc sie wlancza

Gość gość
Ja jeździłem autobusem bo nie chciałem byle czego ale w końcu kupiłem passata B6 , przynajmiej w swoim towarzystwie się nie powstydzę bo większość jeździ autami w cenie od 5 do 10 tys a śmiali się że nigdy nie kupię :)

Gość szeregowy czareśniak
17.35. Gościu. Od kiedy to syrenki produkowali na żeraniu?. To poprzedniczka malucha z Bielska Białej.

Gość kobieto a raczej dziewczynko
są ludzie którzy wolą jeździć autem na które ich stać (pracują sami, mama z tarą nie sponsorują) niż rowerem tak jak Ty

Gość gość
Jaka samcza popędliwość?! Zrobi, czyli złoży ze starych, używanych części kupionych na szrocie! :-) Aleś Ty zboczona! ]A fe! :-P

Gość są ludzie którzy kupują tanie
bo nie chcą wsadzać ch*j kasy w utrzymanie drogiej zabawki.

Gość szeregowy czareśniak
17.35. Gościu. Od kiedy to syrenki produkowali na żeraniu?. To poprzedniczka malucha z Bielska Białej.

Gość gość
auto to zaden powod do dumy kazdy glupi i byle biedak moze miec auto ja mam i stoi bo mnie korki wkur i smigam rowerem. Nie ma szybszej opcji niz rower w moim miescie

Gość gość
szeregowy czareśniak 17.35. Gościu. Od kiedy to syrenki produkowali na żeraniu?. To poprzedniczka malucha z Bielska Białej. v ty sie mylisz pierwsze syrenki byly produkowane w Wawie :) potem oczywiscie w BB ale w pozniejszych latach moglam sie trachnac mna maluchu ale nie na syrence a co powiesz o Warszawie? z******ty samochod :) wybacz jestem tylko kobieta :) i malo juz jestem zaangazowna w motoryzacje :P