Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhgdfh

Szybkie Randki

Polecane posty

Gość dhgdfh

Hej dziewczyny. Co sądzicie o szybkich randkach ? W większych miastach prowadzą takie zabawy. Kandydaci mają minimum 18 lat, ale najwięcej osób jest w okolicach 25-30 lat. Był ktoś na takiej szybkiej randce ? Ja mam 20 lat i się zastanawiam czy pójść na taką zabawę, jestem ciekaw jak to wygląda no i może poznam kogoś wartościowego, ale dla mnie jest tylko przedział w wieku 20-30 z czego podobno tylko jedna dziewczyna będzie w moim wieku, a reszta starsza. Jak starsze kobiety ( do 30 ) postrzegają chłopaka który ma 20 lat ? Nie jestem dziecinny, jestem odpowiedzialny no, jestem stały w uczuciach, nie latam z kwiatka na kwiatek, ale jednak inaczej mogą o mnie myśleć takie starsze kobiety. Pozdrawiam!

Gość gość
a po co młodemu stara baba? chyba nie będziesz takiej traktować poważnie,a co za tym idzie taka nie będzie traktować serio Ciebie

Gość gość
A właśnie niedawno czytałam o szybkich randkach: http://wdobrychstosunkach.pl/szybkie-randki.html i jestem zachwycona! Mam zamiar niedługo się wybrać i sprawdzić czy faktycznie jest tak fajnie. Poza tym muszę namówić moją mamę, to świetny sposób żeby znalazła sobie partnera. :)

Gość Maria11111
O swoich klientów dba firma www.dateofdate.pl. Zapewniają anonimowość – wystarczy podać email, lub telefon. Poza tym, są różnego typu konkursy, bonusy...Na przykład mi się nie udało od razu kogoś poznać, ale jako że sam zaznaczyłem dwie osoby, to dostała, następne speed dating w gratisie!

Gość gość
firmy organizujące speed dates często wprowadzają podział na grupy wiekowe żeby ułatwić kontakt. Po co mam poznawać znacznie starsze lub znacznie młodsze kobiety skoro moge poznać takie z mojego "rocznika"?

Gość gość
ciężko bedzie udowodnić kobietom że jesteś odpowiedzialny podczas kilku minutowej pogawędki ale jeśli zrobisz na jakiejś dobre wrażenie to myśle ze potem macie szanse na dłuższą znajomośc :) ja mojego chłopaka poznałam właśnie na speed dates, kilka miesięcy temu :)