Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekwarszawa

problemy z wejsciem

Polecane posty

Gość marekwarszawa

Podczas wchodzenia w partnerke ona strasznie sie zaciska i nie moge w nia wejsc . ona niby jest przygotowana wilgotna mamy juz po 23 lata dodam ze jestem jej pierwszym . w czym tkiw problem ? mial ktos podobna sytuacje ? co na to zaradzic.

Gość gość
niech sprobuje na jezdzca,napewno nabije sie bo ja tak zrobilam i mialam po chwili tego wojownika tam gdzie chcialam i juz go nie wyposcilam dopoki sobie nie dogodzilam

Gość goscc
za pierwszym razem tez tak mialam. i za drugim, i za trzecim też. tylko chyba nie zaciskalam miesni, wrecz przeciwnie, staralam sie byc jak najbardziej rozluzniona... az w koncu chyba za czwartym sie udalo, nigdy nie bylam bardziej szczesliwa :D wlasciwie nie wiem dlaczego wczesniej moj chlopak nie mogl we mnie wejsc, po prostu musicie probowac :)

Gość gość
czyli nic tylko probowac

Gość gość
Próbować, próbować... miałem to samo z ostatnią dziewczyną, co prawda wejść mi się udało, ale było ciężko ;) to jakaś podświadoma blokada psychiczna, bo dziewczyna sama chciała seksu, ale jednak jej organizm się buntował i nie dość że się zaciskała nieświadomie, to jeszcze trudno było o orgazm. Z każdym następnym razem było lepiej i przy 3-4 razie było już OK i od tamtej pory orgazm za każdym razem :)

Gość Michałłł
o ja p******ę, jaki kozak, wejść nie może. Spoko, też tak miałem. Jak się popieści to się zmieśc****oradzisz se chłopie. A potem już rozpędem rozciągaj i kakao.

Gość Michałłł
i jeszcze jedno. wcale nie musisz byc jej pierwszym, mogla dawno sie nie dmuchac. takze nie mysl ze byles pierwszy :) i patrz czasem czy nie daje ci w okres, zeby ci nie sciemnic ;) ucz sie zycia Maruś :)

Gość gość
" i jeszcze jedno. wcale nie musisz byc jej pierwszym, mogla dawno sie nie dmuchac. takze nie mysl ze byles pierwszy usmiech.gif i patrz czasem czy nie daje ci w okres, zeby ci nie sciemnic oczko.gif" ale p********ie ... za pierwszym razem nie musi pojawic sie krew czy bol, u mnie np obeszlo sie bez krwi i bolu.

Gość gość
DrzwiKatowice - oferujemy pomoc , naprawimy każde wejście.