Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfnalaseczka23

Co myslicie o Annie Grodzkiej wcześniej znanej jako pan Krzyś

Polecane posty

Gość smerfnalaseczka23

Tylko szczerze,bez ściem :)

Gość gość
że pod sukienką ma fujarkę..

nie wiem, nie obchodzi mnie palikotowe zoo, ale czytałam artykuł, w którym ktoś dokładnie przestudiował historię wersji męskiej tego człowieka i wyszło, że w czasach prlu baaaardzo się angażował w zwalczanie takich tam homo i lgbtowskich osób:) a artykułu nie zapisałam, bo mnie to g***o obchodzi:D

Gość smerfnalaseczka23
Kurcze to trochę dziwne,sam jest transseksualistą więc do mniejszości nic nie powinna/nien mieć

taaaa. taki on trans jak ja seksualna i taki on obrońca lgbt i gender jak ja obrończyni związków:) hajs się zgadza a robienie z siebie pajaca nic nie kosztuje;)

Gość smerfnalaseczka23
Ja też w sumie nie mam nic złego do niej,niech jest sobie w tym rządzie.wiadomo,że prędzej czy później takie coś musiało się zdarzyć.Ale co by o niej nie mówić,to jest kobieta z jajami i to dosłownie :P

Gość gość
albo jest osobą bardzo zaburzoną psychicznie albo wyrachowanym cynikiem wykorzystującym modę na te wszystkie odchyły w temacie orientacje seksualne

Gość gość
ludzie dla kasy potrafią zrobić wszystko

Gość gość
dziwny człowiek, najpierw spładzasyna kobiecie, a po 50-tce obcina sobie penis i kaze się nazywać "Anną" i jeszcze się obraża, jak ktośmówi, ze DNA nie oszuka, nie wymieni... nie wiem o co chodzi

Gość gość
dlatego nie lubie kapitalizmu najgorsze szumowiny maja poparcie wychodza ze swoimi wynaturzeniami i kaza sie wszystkim szanowac ! chory ustroj nic nie majacy wspolnego z wolnoscia !

Gość gość
to przejaw, ze w Polsce moze w końcu bedzie wieksza tolerancja... Odwazna osoba z tego człowieka

Gość gość
a tym kim jesteś? Chińczykiem, ze ci wstyd za Polaków? my dajemy zyc, tylko krytykujemy, nie krzywdzimy

Gość gość
to jest gender

Gość gość
23.01.14 ,co Ty pleciesz. Jaki niby z tego przebieranca odwazny człowiek? To tchórz,bo dopiero w wieku 50 lat miał odwagę na zrobienie z siebie głupa. Nie rozumiem kto go wybrał do parlamentu. Ten człwoiek nie jest godny zaufania za grosz,bo zawódł zaufanie swoich najblizszych

Gość gość
trans jest na swiecie wiecej, a pewnie jeszce wiecej zacznie sie ujawniac. Nikt niez ienia plci dla przyjemnosci bo chocby opinia publiczna zagryzie, do tego ciezkie operacje. Trzeba byc bardzo zdesperowanym i ekstremalnie zle czuc sie w swoim ciele. Wspolczuje taki ludziom i zycze i,zeby ich zycie w spoleczenstwoe bylo jak najbardziej normalne, zeby nikt nie patrzyl na ich orientacje seksualna , a na to, jakimi sa ludzmi.

Gość gość
nie jestem fanka Palikota, nie bardzo przygladam sie dzialanosc*** Grodzkiej, ale to, jakiej jest plci absolutnie mi wisi, byle byla dobrą poslanką

Gość gość
krzyc****est obleśny

Gość gość
co myślę? No,szczerze to najpiękniejsza nie jest,jako człowiek wygląda na to,że bardzo miła i zrównoważona,a jako polityk,no cóż tu mało kto jest sobą,ja pewnie też gdybym miała pensję posła i wszystkie te korzyści to gdyby moja partia kazała mi chodzić w skarpetkach z falbaną i narzekać na opozycję to bym się zgodziła i głosiła mantrę choćby pana prezesa partii.Grodzka człowiek,człowiek oszukany przez naturę.I tyle.

Gość gość
ja rozumiem, że ktoś moze czuc się kimś innym, niż natura stworzyła, ale po cholere tego syna kobiecie robił/a? to jak czuł siezawsze kobietą, to czemu kopulował z kobietą? był lesbijką psychicznie? brzmi to zabawnie, ale serio pytam, bo nie ogarniam

Gość gość
ja bym za babę się nie przebierał i robił z siebie popaprańca za żadne pieniądze

Gość gość
niektórzy za kasę i własną matke zaszlachtują, nie ma co się dziwic takiemu ś****wu SB-ckiemu, że dla kasy obciął sobie kootasa i powiększył cycki poczytajcie sobie jego życiorys, zobaczcie kogo mamy w sejmie

Gość gość
czemu przez 50 lat się nie przyznawała i czemu miała żonę i syna? z tego samego powodu co wielu gejów, strach przed opinią ludzi i szykanami zagłuszyły ich potrzeby i tożsamość. Czasy się zmieniły to i Grodzka się ujawniła. Ja ją szanuję bo sprawy tolerancji są mi bardzo bliskie a ona robi dla nich najwięcej w tym kraju tym właśnie, że się wystawiła pod ostrzał opinii publicznej. Myślicie że to łatwe dla osoby non stop obecnej w mediach być krytykowaną i szykanowaną w taki sposób jak ona jest traktowana? A mimo to ona nadal mówi co myśli i robi to co uważa za słuszne. Szanuję ją bardzo. Z tym co mówi jej partia może nie do końca się zgadzam, ale w sumie z żadną partią w tym kraju się nie zgadzam, więc...