Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

więcej jest ludzi nieszczesliwych niz szczesliwych

Polecane posty

Gość gość

Jak uważacie? Bo ja jestem zdania, że jednak większośc ludzi jest niezadowolonych ze swojego zycia, niepsełnione marzenia i ambicje gdzieś kołaczą w głowie, brak lub małe perspwktywy na lepsze życie. Głównie (przynajmniej wg tego, co ja widzę) chodzi o kwestię finansową. Wielu moich znajomych ma swoje drugie połowki, ale własnie ta kasa wszedzie. ps. nie chcę tego tematu sprowadzać jedynie do pieniedzy

Gość gość
a właściwie do czego chcesz sprowadzić ten temat? stwierdziłaś coś oczywistego z czym nie można dyskutować. o czym chcesz rozmawiać?

Gość gość
Chcę poznać zdania na ten temat, poza tym niektórzy twierdzą, że pieniądze szczęścia nie dają, ja jednak uważam, że dają największe szczęście ;) Jakie nastroje obserwujecie w soim otoczeniu? Czy ktoś wokół Was mówi wprost, że jest szczęśliwy?

Gość gość
zazdrość była jest i będzie. niezależnie od tego czy zazdrościmy komuś żony, dziewczyny czy pieniędzy. ktoś inny pozazdrości mi swobody i świętego spokoju. nie ma nikogo kto byłby absolutnie szczęśliwym z tym co aktualnie ma.