Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMimi87

Nudzę się czy macie jakieś pytania do uroczej brunetki

Polecane posty

Gość gość
robiłaś to kiedyś z kobietą?:>

Gość MałaMimi87
51,2 km na zachód od 53°47′N 20°30′E :D

Gość masz inteligentne odpowiedzi
też chciałem CI dać jakąś łamigłówkę ale bałem się że kolejnej nocy nie prześpisz i się zlitowałem ;-P

Gość MałaMimi87
Z kobietami się całowałam, ale to kieeedyś kieeedyś.

Gość edekzkrainykredek z
kocham

Gość MałaMimi87
no tak, wisiałbyś mi już dwa sny :P mniej więcej wiesz skąd jestem mam nadzieje

Gość MałaMimi87
co kochasz edku? :>

podejrzewam że młyny mają wpływ na to jaka jesteś miła

Gość MałaMimi87
Ej, zatkało mnie. Dobry jesteś :)

uuuuf to dobrze bo nie byłem w 100% pewny ;) nigdy nie byłem w tych stronach szczerze mówiąc ale mam cel żeby kiedyś jednak odwiedzić mazury

Gość MałaMimi87
I tak jeszcze zbieram szczękę z podłogi :) Jaki to cel? Ja u Ciebie też nigdy nie byłam, nawet przejazdem.

Gość MałaMimi87
W sumie żeby być z Tobą do końca szczerą, to muszę Ci napisać że pomyliłeś się troszeczkę dosłownie :) ale jesteś już tak blisko, że chyba bliżej nie musisz być :D tą chwilkę zostawię sobie na ucieczkę :D

byłem na spacerze potężny kościół i mega dużo przestrzeni tam u Ciebie cel zobaczyć te wszystkie jeziora ;) generalnie przecież były nominowane co cudów świata także TRZEBA!

łeee no to kiepsko ;-( nie mogę być u Celu a mimo wszystko obok... jeszcze się właduje jakieś obcej do łóżka i Ona nie będzie mi w stanie pomóc...

Gość MałaMimi87
Byłeś na spacerze 15km ode mnie ale u mnie też jest ładnie :) Niedaleko jest miasto z różnymi dużymi festiwalami. I naprawdę jest ładne. Nie mogę Ci napisać skąd jestem tak dosłownie. Zbyt mała miejscowość :P a wolę pozostać incognito.

rozumiem ;-) w końcu dostęp do tego mają wszyscy nawet kochajacy "EDEK"??

Gość MałaMimi87
dokładnie tak :) cieszę się, że się rozumiemy :P

pewnie nawet wspólnie pójdziemy spać za chwile ;-) Muszę C***owiedzieć że naprawdę uzależniasz ;) przez Ciebie nie wykonałem planu na dzisiejszy wieczór ale wcale nie żałuje.

Gość MałaMimi87
A jaki był to plan? Zdecydowanie pójdziemy dziś razem spać :) Ale pocieszę Cię, w tym tyg ciężko mi będzie siedzieć wieczorem na kafeterii. Zostanie mi odpisywanie w dzień... jeśli będziesz miał ochotę rozmawiać oczywiście.

to tak samo jak ja jedynie popołudnia ;-) jasne że będę miał ochotę nie mogę sobie takiej przyjemności odbierać jeszcze jedno mam pytanie bo teraz tak mi się włączyła pierwsza strona i tam padło pewne pytanie na które odpowiedziałaś że uwielbiasz... to był sarkazm czy naprawdę kobieta może to uwielbiać? nie chcesz nie odpowiadaj ;-)

Gość MałaMimi87
to była szczera odpowiedź :) nie rozumiem co w tym strasznego... Tak więc chodźmy idźmy spać... Dobranoc, prawdopodobnie do jutra!

strasznego raczej nic ;-) ale to zaskakujące dla mnie ;) dobranoc równie miłych snów jak moje Ci życzę ;) do jutra (to już za 8 minut... hehe uzależniony)

Gość MałaMimi87
Więc- dzień dobry od razu :) Mykam do łóżka (czasem marudzenie dzieci się przydaje żeby kogoś zaskoczyć :D )

dzień dobry ;-) witam się szybko z Tobą i pędzę robić obiad bo jestem MEGA głodny będąc w kuchni zastanowiło mnie czy Ty lubisz gotować ?

Gość liza nie zabezpieczona hasłem
Lubisz dziewczyny;)?

Gość MałaMimi87
lubię dziewczyny jak najbardziej, ale jako koleżanki :) Więc ja weszłam powiedzieć dobranoc :) lubię gotować. Nawet bardzo. Dziś zrobiłam sałatkę którą zamierzam jeść przez kolejne 2 dni :) Co dobrego gotowałeś? Dlaczego sam sobie gotujesz? Czyżbyś był singlem?

Pyzy ;-) takie nasze regionalne danie ;-) nie wiem czy będziesz wiedziała co to jest w każdym razie wielce nie gotowałem to się tylko robi na parze i w 5 min gotowe do tego sos z paczki i MIĘŚO!!! pierś z kurczaka z przyprawami i to tyle byle szybko i z MIĘSEM ;-) gotuje sam bo pierwszy zlądowałem do domu ;-) zatem dobranoc ;-)

Gość MałaMimi87
Dzień dobry! wiem co to pyzy, u nas też się je robi. Widzę, że jesteś zagorzałym mięsożercą :) Ja z mięsa, to tylko drób toleruję. Takie delikatne mięsko. A właśnie jak tam Twój sen?:P Ja dziś musiałam wstać przed 6 :(

Gość masz inteligentne odopwiedzi
Zdecydowanie tak. Bez miesa nie ma obiadu a bez obiadu dzien stracony. Zdecydowanie tego po mnie nie widac mimo wszystko. O o o .. tez bym tak chcial ja o 6 to juz pracuje ; (

Gość MałaMimi87
Dobrze, że napisałeś, że nie widać po Tobie uwielbienia do obiadków :) bo zabrzmiało jakbyś był kuleczką :P Ja uwielbiam słodycze, ale też nie źle wyglądam jak na taką słabość. O 6 już w pracy, to o której Ty wstajesz? Ja marudzę jak mnie maluchy przed 7 obudzą :D No i koniecznie przed 20 muszą już spać.