Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jest tak mało wysokich umięśnionych facetów z dużymi kutasami

Polecane posty

Gość gość

tylko taka sraka? Zakola, jajowate mordy, czerwone nosy od wódki, smród z dooopy. Fuj

Gość gość
To żałosne że założyłaś taki temat zakompleksiona desko. Tak swoich frustracji i tak nie pokonasz.

Gość gość
bo polscy faceci to ogolnie porażka, bidoki i brzydale

Gość gość111
I możemy tak się przekrzykiwać. To bez sensu. Najlepiej olać te tematy w stylu ,,Czemu wszystkie kobiety nie wyglądają jak Natalia Siwiec", bo są zwyczajnie debilne i nic nie wnoszą, poza jadem, wyzwiskami i przechwałkami dziuń, które ewentualnie za sobowtóry przykładowo Siwiec się uważają. To jest zupełnie bezcelowe, jałowe. Zamiast wypisywać takie bzdety lepiej poczytać jakąś dobrą książkę czy obejrzeć jakiś film (a prawie każdy będzie lepszy od dyskusji na tego typu topikach). Szkoda czasu na takie bzdety.

Gość gość
widzisz... akurat ja jestem wysoki, wysportowanym brunetem, umięśnionym, a nie tłustym, penisa mam ponoć sporego... w dodatku od niedawna sam;)

Gość gość
w dodatku mam obrzezanego tego kootasa:P

Gość gośćB
Ale pewnie masz ze 20 lat i mieszkasz na drugim końcu PL

Gość gość
Znam takiego, idealnie pasuje do opisu ale jest księdzem. Pozdrawiam M

Gość gość
gośćB dziś Ale pewnie masz ze 20 lat i mieszkasz na drugim końcu PL xxx Mieszkam w centrum PL i mam 31 lat:D

Gość gośćToJa
gość dziś widzisz... akurat ja jestem wysoki, wysportowanym brunetem, umięśnionym, a nie tłustym, penisa mam ponoć sporego... w dodatku od niedawna samoczko.gif Zgłoś gość dziś w dodatku mam obrzezanego tego kootasajezyk.gif xxx Co jeszcze można chcieć od faceta!!!:D

Gość gość
warszawa?:)::):):):)

Gość gośćToJa
Łódź:)

Gość gośćB
Może jeszcze sprawnego, błyskotliwego mózgu? Bez tego ani rusz. Tyle,że ja jestem inne pokolenie:-)

Gość gość
Warszawa to centrum Polski?to coś nowego. Doucz się panienko :-D

Gość gośćToJa
gośćB dziś Może jeszcze sprawnego, błyskotliwego mózgu? Bez tego ani rusz. Tyle,że ja jestem inne pokolenieusmiech.gif xxx Tak, mam wyższe wykształcenie i dorobiłem się własnego mieszkania:)

Gość gośćB
Piękny umysł jednak kojarzy mi się z czyms innym ,niż własne mieszkanie. Ale po tej deklaracji, z pewnością będziesz miał sporo chętnych.. tutaj :-)

Gość gośćToJa
No i jeszcze od tego sportu, nadmiar testosteronu daje mi się ostatnio mocno we znaki... Jako że zerwałem z długoletnią partnerką jakiś czas temu...

Gość gośćToJa
Bliskość kobiety by się przydała i to nie chodzi tylko o seks, absolutnie, bo seks bez miłości mi nie smakuje.

Gość gośćB
To prawda,ale wcale nie jest łatwo się zakochać. Choć w Twoim wieku z pewnością prościej niż w moim :-)

Gość gośćToJa
a w jakim jesteś wieku?

Gość gośćToJa
I powiedz mi jeszcze szczerze, bo widzę, że jesteś spoko babka i pewnie doświadczona. Korzystając z anonimowości - czy większego penisa faktycznie przyjemniej się odczuwa?

Gość gośćB
Mam 46 lat i jak każdy posiadam jakieś doświadczenie. Wiekszy...to pojęcie względne. ..jak dla mnie. Ale nie chce tu o tym pisać. Jeśli mężczyzna potrafi się nim posługiwać to tak. Jeśli myśli ,że od samego rozmiaru kobieta wpadnie w zachwyt i dostanie orgazm..to nie