Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam w ogóle wyrzutów sumienia gdy poniżam brzydkich ludzi

Polecane posty

Gość gość

Jako dziecko byłam popychadlem, ale teraz to sie zmienilo. Moj facet postepuje podobnie, umiemy wyczuc gdy brzydal,biedak,frustrat chce nas obrazic*****erwsi mieszamy go z błotem. Nie warto byc przesadnie milym dla byle kogo

Gość brzmi podle
ale taka jest prawda! w każdym brzydalu tkwi zakompleksiona nędzna kreatura myśląca tylko jak dopiec tym których natura obdarzyła urodą wdziękiem a co za tym idzie lepszym życiem :o

Gość gość
PUSTAKI :(

Gość gość
chwalisz się swoim debilizmem czy co?

Gość gość
debile do kwadratu

Gość gość
zgadzam się z autorką ! Szczególnie poniżam brzydkich facetów i tych nieśmiałych co się odważyli zagadać

Gość gość
ja tez byłam popychadłem jako dziecko , wiem co czujesz :(

Gość gość
bezmozgowie 8)

Nie poniżam ludzi,od natrętnych uciekam,czasem ostro reaguję.Nie wolno poniżać ludzi.

Gość gość
i co ? czujesz sie wtedy wazniakiem debilu ?

Gość gość
ze taki prymityw jeszcze zyje ?

Gość gość
takie zachowanie świadczy o tym, że kompleksy z dzieciństwa nadal głęgoko w Was tkwią i tak naprawdę dalej czujesz się popychadłem poza tym uroda, atrakcyjność nie jest wieczna, nie tylko z powodu upływu czasu choroba, a czasem wystarczy ułamek sekundy - wypadek, i możesz stać się brzydsza niż ci, których dziś wyśmiewasz wyobraź sobie, że z powodu wypadku jesteś brzydką kaleką, a twój chłopak, z którym dziś szdzisz z innych, szydzi z twojej brzydoty jak się z tym czujesz?

Gość gość
Szkoda słów... Skoro byłaś popychadłem to dobrze wiesz jaki ból zadajesz tym ludziom. Wstydziłabyś się. Prymitywna.

Gość gość
głęboko miało być i jeszcze coś - poza urodą fizyczną jest jeszcze coś - piękno wewnętrzne ty tego nie masz w tym sensie jesteś brzydka bardzo

Gość gość
ale ktoś tu napisał że poniża brzydkich facetów którzy odważyli się zagadać i co do tego zgadzam się w 100%, taki śmieć sam gardzi brzydszymi kobietami tzw paszczurami (tak oto wypowiadają się "menszczyźni" o mniej urodziwych kobietach) uważa że należy mu się ładna zamiast znać swoje miejsce, wstrętny GRUBY łysięjący knurze mogę się porzygać na twój widok, nie licz na seks, mogę ci co najwyżej scata na klacie zrobić!