Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szef wywiera na mnie presję

Polecane posty

Gość gość

Mam ciężką sytuację rodzinną i finansową przez co mam skomplikowane problemy. Studiuje i podjęłam pracę dorywczą. Przedstawiłam szefowi moją sytuację i zgodził się mnie przyjąć i pomóc. Pracuję ponad pół roku. Jakiś czas temu szef zaproponował mi wspólny obiad, powiedział mi, że może poznamy się bliżej, że bliżej pozna moją sytuację i może będzie potrafił pomóc coś więcej ale wymigałam się. Powiedziałam mu, że mam mało czasu, dużo spraw na głowie. Przeprosiłam go i tyle. Po jakimś czasie zaproponował wyjście na kolację po pracy.Zgodziłam się bo w końcu to szef i nie chciałam go urazić ale starałam się nie wchodzić zbytnio w szczegóły. Teraz wydelegował mnie na tydzień w delegację za niedługo i przyznam, że się stresuje.

No to musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, czy masz ochotę aby cię zerżnął. Poka fotę, a my ocenimy czy on chce cie pod*****ć czy jakieś inne niecne plany ma wobec ciebie

Gość gość
poszlas na kolacje z szefem? masz jakiegos chlopaka? powiedz mu, ze nastepnym razem bierzesz swojego faceta na kolacje z nim

Gość gość
a w tą delegację jedzie z Tobą?

Gość gość
Tak, szef jedzie razem ze mną w tą delegację. Jest możliwość większego zarobku jednak stresuje się tym wyjazdem.

Gość gość
Rozumiem. Jak masz możliwosć, to sprawdż jakie zakwaterowanie załatwił, a na miejscu bądź uprzejma, ale niedostępna...jakby coś to nagrywaj telefonem wszelkie dwuznaczne rozmowy...nie martw sie, przeciez Cię na siłe nie zmusi do niczego...