Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy narodowcy nie jadą na Ukrainę

Polecane posty

Gość gość

Mogliby walczyć z policją i systemem.

Gość nie o to mi chodzilo
bo tam by dostali rzetelny wp*****l, a tu nie do konca 🖐️

Gość gość
Polscy narodowcy bez przerwy jadą na Ukrainę, oni jeżdżą po wszystkich krajach, to znaczy obgadują, obmawiają.

Gość DjPizda
23.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Powiedziałaś co wiedziałaś, to teraz w*********j 🖐️

Gość Oldtechno
Autorze jesteś upośledzony? Narodowcy są przeciwko UE, a zadymiarze na Ukrainie chcą do Unii. Nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem, ale Rosja jest chyba zbawieniem dla Ukrainy - mniejsze zło i bieda na stabilnym poziomie. Im przynajmniej żaden żyd nie powie - Jedzcie szczaw i mirabelki.

Gość nie cierpie niecierpiec
Mieszkam w Anglii. Ze względu na swoje zainteresowania, często udzielam się na różnych forach, głównie polskich, gdzie mówię o tym, jak wygląda życie za granicą. Wypowiedź pewnej młodej pani dzisiaj mnie rozwaliła. "To jak ty możesz wchodzić na to forum, skoro mieszkasz w Anglii? Przecież to polska strona". Zwątpiłam w inteligencję naszego narodu.

Gość gość
"Wypowiedź pewnej młodej pani dzisiaj mnie rozwaliła. "To jak ty możesz wchodzić na to forum, skoro mieszkasz w Anglii? Przecież to polska strona". Zwątpiłam w inteligencję naszego narodu." Link, screen albo w podskokach mitomanko 🖐️