Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciążą w policji problem

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie znalazlam sie w kropce otoz mam 23 lata i w zeszlym roku wyszłam za mąż i jak każda kobieta z mezem bym chciała miec dzieci rodzine ;-) zawsze marzylam o tym ze po roku slubu bym chciala miec 1 dziecko a po 3 latach drugie jak juz wspomnialam w naglowku zostal mi ostatni ten rok nauki przystapienia ( kursu ) do policji w ruchu drogowym po tym kursie zostane oficjalnie mianowana na policjantke ;-) czyli w 2015r a jak juz na poczatku w tym roku w październiku bedziemy miec z mezem 1 rocznicę ślubu i w tym roku bym chciala jeszcze urodzic i teraz nie wiem czy bede mogla zajsc w ciążę czy to nie przekresli mojej kariery do policji czy będę mogla jeszcze urodzic w tym roku i po roku macierzynskiego wrocic do dlaszego kursu przystapienia do policji? Czy lepiej sie jeszcze rok wstrzymac i urodzic w 2015 jak już zostane oficjalnie mianowana na policjantke ale tez czy mnie nie zwolnia zaraz po mianowaniu jak bym chciala zajsc w ciąż Jakie mam szanse ktoś może się orientuje?

Gość Wróżka z kafe
Widzę w kartach, że jesteś bezpłodna. Tak więc twój dylemat się właśnie rozwiązał, pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Lepiej poczekaj. Taka młoda. Pierwsze dziecko możesz mieć również jak skończysz 26 lat i nic się nie stanie.

Gość gość
A nie chcecie z mężem na razie nacieszyć się tylko sobą?

Gość gość
A co Ci się tak spieszy z tą ciążą? Nie wytrzymasz poczekać rok dłużej? :O Nie rozumiem tego pośpiechu...

Gość gość
Moja kuzynka poszła na dobre studia, po 3 roku wzięła slub i też się uparła jak najszybciej na dziecko.... urodziła po skończeniu 4 roku, miała wrócić na studia, ale póki co mały ma 4 lata i studia jej nie po drodze

Gość gość
Sama nie wiem moze macie racje jak urodze w tym roku to potem sie już bardziej rozleniwie i nie bedzie mi sie chcialo wrac na oststni rok żeby ukonczyc policję itd a jak poczekam jeszcze ten rok to bede miala juz stala prace itd ale matrwi mnie jedno jak juz oficjalnie zostane policjantka i np po miesiacu lub dwóch zajde w ciążę to jaką bede miala pewnosc że mnie nie zwolnia i tym bardziej ze ja do drogowki poszlam itd no bo jak to bedzie wygladalo ledwo zostal policjantka a juz w ciaze zachodzi a wiadomo co sie z tym wiaze odejście na chorobowe potem rok przecież sie teraz zmieniło na maciezynski itd itd sama nie wiem co robic