Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santakatarina

jestem kochanka zonatego faceta z trojka dzieci odpowiem na wszystkie pytania

Polecane posty

Gość santakatarina

zapraszam

Gość gość
imię nazwisko adres wiek płeć itd. itp. :)

Gość gość
jestem blondynką też odpowiem na wszystkie pytania...

Gość santakatarina
wiek 24 lata plec chyba jest logiczna, a danych osobowych nie podam

Gość gość
Ale na jakie pytamie Ty chcesz dziewczynkomopowiadac? Jak to robisz z nim i gdzie i dlaczego i czy masz wyrzuty sumienia i czy nie szkoda cimjeo zony alo czy nie szkoda ci samej siebie ze zawsze bedziesz ta druga w ukryciu bez rodziny? Czym tu sie chwalic! Tu plakac trzeba. Wspolczuje ci.

Gość gość
czy ma długiego?

Gość santakatarina
tak ma dlugiego

Gość gość
ja tez wspolczuje lepiej zostan prostytutka przynejmniej cos zarobisz

Gość gość
Po co ci to?

Gość santakatarina
ja nie potrzebuje waszego wspolczucia, weszlam na to forum z nudow troche popisac sobie i tyle :) nie czuje sie nieszczesliwa, wierzcie mi

Gość gość
chyba pomyliłaś forum. Tu jest "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowywanie dzieci". Chyba, że chcesz popisać o wychowywaniu jego dzieci.

Gość gość
Jak sie kontaktujecie? On pamieta zeby kasowac smsy od ciebie czy na zalozony oddzielny nr teleonu i jakis specjalny adres mailowy i po co sie z toba w ogole spotka? Zona mu sie nie podoba? Masz ochote o wsypac i wygadac wszystko jego zonie? Jestes zazdrosna ze spia tez z zona i ze to z nia prowadzi prawdziwe Zycie a cienie tylko bzyka?

Gość santakatarina
daje mi dobry seks jakiego nie dal mi zaden moj rowiesnik a probowalam z wieloma, z zadnym nie bylo tak dobrze jak z nim... poza tym zawsze wpadna jakies prezenty kupuje mi czesto ubrania, drogie perfumy, kosmetyki, zabiera na weekendy, na kolacje do drogich restauracji...

Gość gość
No cóż jeżeli ona nie może znaleźć faceta dla którego będzie jedyna to pociesza się byciem tym kim jest, nie osądzajmy jej

Gość gość
Nie jestes nieszczesliwa. Ok. Wierze. Ae znudzona tak. Gdybys miala ormalneo wolneo faceta wiecOr spedzalabys z ni,. A ak to co? Sama w domu i nuda wieje.

Gość gość
a pomyślałaś co bedzie jak jego zona sie dowie????

Gość gość
A jaka jest roznica wieku miezy wami i jak sie poznaliscie. I odpowiadaj na wystkie pytania jake padly skoro juz napisalas ze bedziesz odpowiadac bopoki co to wybiorcZo odp.

Gość santakatarina
ma zalozony adres mailowy o ktorym wiem tylko ja i tam sie kontaktujemy, a telefonie moj numer ma zapisany jako imie i nazwisko jakiegos faceta ale przez telefon kontaktujemy sie bardzo rzadko, w awaryjnych sytuacjach. po co sie ze mna spotyka? to chyba jasne, podobam mu sie, podoba mu sie seks ze mna... nie wiem czy zona mu sie podoba, mozliwe ze nie, nie rozmawiamy na takie tematy. nie mam ochoty sie wygadac, nie jest mi to potrzebne do szczescia i nie jestem zazdrosna o jego zone.

Gość gość
Miała już wielu co napisala na opinii jej nie zależy a on ją sponsoruje typowy sex układ ona spełnia jego zachcianki seksualne za jakieś drobne korzyści, hah pewnie można i tak.

Gość gość
Piszesz ze zabiera cie na weekendy ? To co mowi wtedy zonie!? Ze gdzie jedzie?

Gość santakatarina
jak sie dowie jego zona to co? rozstaniemy sie i tyle nie widze innego wyjscia, to raczej on bedzie mial wtedy problem, a nie ja. ja nie znam tej kobiety.

Gość santakatarina
ja mam 24 lata a on 39. poznalismy sie na imprezie firmowej w jego firmie, ja bylam tam hostessa/kelnerka.

Gość gość
Uzywacie prezerwatw..?

Gość santakatarina
ze wyjezdza w delegacj****ardzo czesto to sie pokrywa z prawda, on ma taka prace ze musi jezdzic po kraju, jak wyjezdza na weekend to jade do tego samego hotelu i spotykamy sie w nocy/wieczorami.

Gość gość
I jak cie poderwal? Od razu wyjawil ze ma zone ?

Gość santakatarina
tak, uzywamy prezerwatyw.

Gość gość
I serio w wieku 39 lat ma 3 dzieci? Tonjakis buhaj rozplodowy? Uwazaj bo i tobie dzieciaka zrobi. To on chyba z jakies malej miejscowosci jest, co? Bo w duzych miastach to w tym wiekuno max 2 ludzie maja:)

Gość santakatarina
od razu wiedzialam ze ma zone, bo mial obraczke. duzo wtedy rozmawialismy, po imprezie taksowka mnie odwiozl do domu i wzial moj numer telefonu i tak sie to potoczylo.

Gość gość
no ale jak sie jego zona to zniszczysz ich rodzine, nie przeszkadza Ci ze sie do tego tez przyczyniasz???

Gość gość
Bez przesady znam wielu 32l którzy maja 3 a nawet 4 dzieci, i sa to ludzie dobrze sytuowani