Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santakatarina

jestem kochanka zonatego faceta z trojka dzieci odpowiem na wszystkie pytania

Polecane posty

Gość santakatarina
nie mysl sobie ze go teraz ujawnie na publicznym forum... musialabym byc idiotka.

Gość santakatarina
Zbigniew Kindybał

Gość santakatarina
:D

Gość gość
dziewczyno powiem ci tylko tyle, sama siebie nie szanujesz, zacznij mierzyc wyżej, stać cię na własnego faceta i do łóżka i do życia, nie musisz zlizywac resztek śluzu pochwowego czyjejś żony z penisa swego kochanka. Powodzenia,trzymaj się.Osobiście mdli mnie na samą mysl o czym stakim.

Gość gość
mój tez znalazł taką cipkę hahahaha, zniszczyłam ją, leczy sie teraz ponoć ma depresje buhhahahahahah, jakbys na mnie trafiła to juz bys leciała na psychotropach ta żona jakas ciucma

Gość santakatarina
dzieki za dobre rady ale nie skorzystam

Gość bkt
nie rozumiem kobiet, tego jak jedna może drugiej robić takie świństwo... autorko, powiem ci tylko jedno, kiedyś gdy będziesz miała męża i dziecko zrozumiesz to czego nie rozumiesz teraz a nie rozunmiesz tego teraz bo jesteś głupia i pusta, nastawiona na seks i prezenty... nie mówię że facet jest bez winy, ale faceci to idioci i na to trzeba brac poprawkę, że im fiut czasem oczy przysłania :/ ale wiesz... GDYBY SUKA NIE DAŁA TO BY PIES NIE WZIĄŁ... a zło zawsze wraca i prędzej czy później w twoim zyciu pojawi się taka SUKA która rozp******i ci rodzinę i wtedy zrozumiesz o czym piszę :)

Gość zona trojki dzieci
zgadza sie tylko liczba dzieci ,ale nic pozatym .Mam nadzieje ze karta sie odwroci i dostaniesz za to dziadostwo;)

Gość gość
ja nie rozumiem troche waszego gadania - jakie robienie swinstwa innej kobiecie?? swinstwo robi facet, bo on ma rodzine, on slubowal itp. a ona przystaje na to, ze on lamie zasady i swoje obietnice. dla mnie to facet jest tutaj glownie winny (w stosunku do zony), a ona nie, jesli nie ma partnera czy meza. gdyby facet mial zasady, to nie poszedlby z taka chetna cichodajka do lozka - proste, nie?

Gość zona trojki dzieci
Ona raczej nic nie rozumie ona lubi byc ponizana lubi jak z niej sie robi szmate to ja podkreca to taki fetysz .

Gość gość
fajne prowo , ale nie chcę mi się czytać od początku, pozdrawiam , życzę udanej zabawy :) heheheheh

Gość zona trojki dzieci
ZGADZAM SIE FACET JET CHU..... WART ale to szmacisko tez a tymbardziej ze jeszcze wredna suka szczyci sie tym

Gość gość
a dlaczego ponizana? mysle, ze jesli 2 dorosle osoby godza sie na taki uklad, to nie ma mowy o ponizeniu. was tu telepie, bo juz widzicie, jak wasz przykladny mezus laduje z taka w lozku ;). ale jak pisalam - to on jest swinia, a nie ona.

Gość zona trojki dzieci
Jesli to prowokacja to i tak zawsze ten temat jet drazniac i czasami dotyka wielu kobiet .JAK CZYTAM TAKIE RZECZY TO ZAWSZE MAM ZJEB....DZIEN;)

Gość zona trojki dzieci
ta prowokacja jej sie udala bo to raczej temat na czasie ale jak czytam takie rzeczy to mam dzien zje....

Gość gość
Kochanka też uważam,że winna tylko dlatego,że nie ma zasad moralnych pt "zajętych nie tykam". Kobiety nie powinny puszczać się z żonatymi,dlatego,że same sobie szkodzą tak naprawdę najwięcej. Wpędzi taki chu* w lata,czasem rozkocha w sobie..itd. a żony i rodziny i tak nie zostawi. Po co być tą trzecią? Myślę,że jestes warta tego,aby znaleźć sobie faceta dobrego w łożku-tylko dla siebie i,aby z nim ułożyć sobie życie. Kobieta-kobiecie wilkiem :/ gdyby każda stosowała się do zasady"cudzego nie ruszam" byłoby mniej płaczu..żon,tudzież kochanek. Ja bym tak nie mogła,nawet jak jej nie znasz...mnie uczono,aby postępować w życiu tak-by nikt przez Ciebie nie płakał. powodzenia

Gość zona trojki dzieci
widac autorka nam sie ulotnila hahhhaha

Gość gość
*po co być tą trzecią? (w sensie kolejną osobą w związku dwojga ludzi)

Gość gość
"cudzego nie ruszam" - o matko. ja zdanego nie ruszam, bo mam meza, wolnych tez nie. jak mozna miec pretensje do obcej kobiety, ze poszla do lozka z facetem, ktory jej sie podoba? jakby to byl facet przyjaciolki, siostry, to ja rozumiem, ale nie obcej baby. gdyby faceci mieli zasady, to nie byloby klopotu.

Gość gość
wiadomo,że jak się ma męża to się żadnego nie rusza. chodziło o wolne panny-kochanki żonatych. Oczywiśćie,że wina jest fiuta w 90%,jednak nie wmówisz Mi,że nie miałabyś żalu do laski..jakbyś znalazła od niej slodkie smski w komórce swojego męża itd. od razu poczułabyś nienawiść do "obcej baby"

Gość gość
Nie zawsze jest tak,że winny jest tylko facet. Ja miałam taką koleżankę,co to na żonatych parol zaginała,bo ją "kręcili"..i tak długo latała za żonatym(np. pół roku),aż się facet ugiął :) a co ona nie robiła...na głowie stawała..i zawsze potem się chwaliła tym,że w końcu dopięła swego :/ bo to w jej mniemaniu(podejrzewam,że mega niskiej samooceny),znaczyło,że jest lepsza niż ŻONA.

Gość gość
mialabym do niej pretensje, ale raczej wirtualna, bo gdyby nie ona, to maz znalazlby inna chetna, chocby prostytutke. motywacje tej kobiety by mnie nie obchodzily, bo to nie ona jest klopotem, tylko nasz zwaizek, tudziez wybujale potrzeby seksualne mojego meza.

Gość gość
czyli z tego wynika, ze jak taka zagnie parol, to zawsze faceta zlapie, nawet jakby wazyla 100 kg i wygladala jak padalec, a on mialby w domu super laske ;). wydaje mi sie, ze tak nie jest. to musi byc jakos wybitnie durny facet, jesli pojdzie z kimkolwiek, bo mu sie narzuca.

Gość gość
wiesz ta znajoma to 174cm wzrostu,dlugie blond wlosy,talia osy i duzy cyc,kształtny tyłek..a tak sobie tych żonatych ubzdurała.. ten za którym pól roku latała..właśnie durny mi sie nie wydawał(u nas w biurze rzecz się działa),jednak w końcu po pól roku "narzucania się mu"wpasowała się w jakiś kryzys w jego małżenstwie i go omotała..wyciągnęła na wino,a potem do wyra. oczywiscie,że to jego wina ,że się poddał i złamał przysięgę...jednak powiem wam,że ta laska.....mnie przeraża :/

Gość gość
atrakcyjnych kobiet jest duzo, jesli facet nie umie sie powstrzymac, to nir powinien miec rodziny. ja tez jestem atrakcyjna i jakos potrafie sie powstrzymac mimo adoracji kolegow w pracy i roznych innych facetow, bo jestesmy razem, wiec on tez powinien! tym sposobem to mnie zawsze z kims moze zdradzic, bo jedna bedzie miala super cycki, druga super wlosy, trzecia super nogi itp.

Gość gość
Ja juz przezylam esemesy meza z kobietami rozne portale na ktorych byl poprostu zygac mi sie chce jak czytam co to cos pisze

Gość gość
moj dostal ostatnia szanse jak nie to droga wolna

Gość zona trojki dzieci
santakatarina; ty ze szczecinskiego jestes?

Gość santakatarina
Teraz z zachodniopomorskiego.

Gość santakatarina
a tez stamtąd jesteś?