Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 To wina potężnej fali biedy w naszym kraju, już ponad 4 mln Polaków żyję na graniczy ubóstwa!!!!! Wcale się nie zdziwię jak w Polsce dojdzie do regularnej wojny na ulicach, aż do momentu gdy obaj krwiopijcy (mordercy lub zleceniodawcy Smoleńska) zostaną schwytani i rozliczeni przez wściekły tłum!!!!! Przez kłamstwo oszczerców, oni stoją na kobiercu z diabłem i mówią mu, że padłem im do stóp. Jednak próg w mojej dłonie mówi, że mam dług w stosunku do nich, bracia - Bóg nas chroni, sprawy słusznej. Jeśli teraz nie naprawisz czegoś, nie zrobisz tego później Polityku jedenz drugim, pamiętajcie małych ludzi, bo bez nich żaden z was nigdy nie byłby taki duży. Nie zapominajcie nigdy, bo lud nigdy nie zapomni, za kłamstwa, krzywdy przyjdzie czas że się upomni. Pełen blask, zdeterminowany tłum, te obrazki pokazują siłę demokracji. Fałsz zmusza do reakcji ludzi, by przerwać bezwład, zrzucić ucisk. Uścisk dłoni, poparcie w walce te wartości nie są dla nas martwe. Jest nas wielu, mamy oczy otwarte i na starcie jesteśmy gotowi na starcie!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach