Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od solarium się umiera pytanie

Polecane posty

Gość gość

kilka lat nie chodziłam, ale jak swego czasu chodziłam tam 2 razy w tygodniu, to chociaz humor miałam lepszy... teraz mam połamane serce i potrzebuję sobie humor poprawić, chętnie znów wyglądałabym jak Arabka lub Latynoska, ale boję się raka

Gość gość
Choćbyś siedziała tam kilka godzin to nigdy nie będziesz wyglądać jak arabka czy latynoska. Prędzej jak ich karykatura. :D

Gość gość
raka nie chyba nie dostaniesz ale na 1000% zestarzejesz sie szybciej niz Twoi rówieśnicy

Gość gość
a to dziwne, mam czarne włosy i czarne oczy, plus jak podkład odpowiednio dobrałam (z bourjois - niepomarańczowy), to do mnie Arab na uczelni po arabsku gadał, a ja nic****przeszedł na angielski, i zapytał, czy jestem Arabką

Gość gość
Tak, tak, wierzymy. :classic_cool:

Gość gość
solarium - najłatwiejsza droga do raka skóry

Gość gość
mialam kolezanke ktora nie lubiala slonca o solarium juz nie wspomne nigdy nie byla i w wieku 27 lat zmarla na raka skory.:(

Gość gość
raka skory wlasnie dostaje sie od nadmiernego opalania.

Gość gość
"mialam kolezanke ktora nie lubiala slonca o solarium juz nie wspomne nigdy nie byla i w wieku 27 lat zmarla na raka skory.smutas.gif" Bo to nie jest tak, że tylko Ci co się za dużo opalają mają raka. Może dopaść każdego, w każdym wieku. Nie znamy jeszcze wszystkich przyczyn. I nie jest też tak, że każda "solara" umrze na raka skóry, tak samo jak nie każdy palacz dostanie raka płuc. Ale są to czynniki zwiększające szanse zachorowania, bo zwiększają szanse mutacji genetycznych w komórkach. Takie trucie się na własne życzenie...