Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice odradzają mi ten związek

Polecane posty

Gość gość

Ten facet w sumie nie zrobił nikomu nic złego, ale w wieku 8 lat został zgwałcony przez znajomego swoich rodziców ( nie było to jednorazowe zdarzenie) leczył się u psychologa. A rodzice na słuchali się jakiś głupot że tacy mężczyźni sami często są pedofilami. Ja wychowuje 6 letniego syna z poprzedniego związku.

Gość jak zawsze to
Jakim prawem Twoi rodzice poznali prawdę o jego tragicznych przeżyciach??

Gość gość
miej go na oku, ale ja bym tobie tez odradzala

Gość gość
Nie dość , że facet w dzieciństwie tyle przeżył to jeszcze ON (nie ci co go krzywdzili, ale ON) jest skreślony. Przykre :(

Gość gość
A widać u niego jakieś niepokojące zachowanie ? Czy jest wspaniałym, cudownym facetem ?

Dlaczego g**** na Twoim facecie jest przedmiotem dyskusji z Twoimi rodzicami?:O

Gość gość
tak samo zgwałcona kobieta jest skreślona, nie tylko przez facetów ale i przez społeczeństwo, dlatego rozumiem to że niektóre wolą siedzieć cicho :(

Gość gość
A ja tyle czytam psychologicznych artykułów i jakoś się jeszcze nie natknęłam na teorię twoich rodziców... Trochę mi to przypomina wcześniejsze bzdury typu ze każdy gej to pedofil (a się na takie natknęłam wśród zacofanych idiotów) :-P Tak jak innych zastanawia mnie skąd w ogóle twoi rodzice wiedzą o przykrych wydarzeniach z życia tego faceta... Mam nadzieję, że to nie ty im wygadałaś, bo jeżeli tak to na jego miejscu to ja bym zostawiła Ciebie...