Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lewajakaś

Zastanawia mnie kogo poda dziecko jako ojca

Polecane posty

Nieważne czy małe, czy już dorosłe... w sytuacji kiedy np. ojciec stwierdzi, że zawsze czuł się kobietą i postanowi zmienić płeć. Załóżmy, że dotychczas nazywał się Jan Nowak, a po zmianie płci nazywa się Krystyna Śliwka. Kogo wpisze? Ojciec: Jan czy Krystyna? Wiem, to śmieszne, ale Jana już jakby nie było... Czy to tak samo jak z miejscem urodzenia przed wojną? Dzisiaj Ukraina, a kiedyś Polska. Przy zmianie dowodu wpisze się Polska (tak myślę) więc z Ojcem chyba Jan... ale nie jestem pewna :-) Ktoś się orientuje jak to jest?

Gość gość
A co Twój tata postanowił zmienić płeć?

Rozumiem, że to dla transwestyty to tragedia ale mimo wszystko sytuacja wydaje się być komiczna.

Gość gość
W chwili spłodzenia dziecka to był chyba Jan Kowalski, wiec nie rozumiem w czym problem. Jesli Jan Kowalski w przyszłości zmieni się w Krysię to wstecz nie są zmieniane dokumenty. Dochodziłoby do absurdów np małżeństw osób tej samej płci.

Gość gość
P******* Cię? Jakie ma znaczenie, że ktoś zmieni kiedyś płeć. Spłodził dzieciak jako Jan, a że teraz jest Janiną, to nie ma znaczenia.

Nie. Nasunęło mi się takie pytanie po tym jak w necie zobaczyłam komentarz pod jednym zdjęciem.... Kiedyś byłam małym chłopcem...

Gość jak by
moje dziecko miało takiego ojca podała bym NN

Gość gość
nauczcie się jaka jest różnica między transwestytą a transseksualistą...

Gość gość
Jestem za. Jeżeli mój maz zmienił by płeć to by dziecka nigdy nie zobaczył i mnie tez !!!