Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Dlaczego gejów sie nie leczy

Polecane posty

Gość metalówaa1994

zawsze myślałam że choroby psychiczne powinno sie leczyć w szpitalach psychiatrycznych a nie mówić psycholom że są normalni :-o

Gość kjio
Ściagnij gacie pokaż gejowi co tam macie

Gość gość
Dlaczego metalówy się nie leczy?

Gość mataIówaa1994
Gejowie są chorzy psychicznie

Gość gość
dokładnie geje lesby, transwestyci, to powinno sie leczyć ale nie bo teraz taka moda na pedalstwo i teraz każdy chce byc modny a jak chcesz być modny to bądz pedalskim ateista.

Gość gość
A co ty jestes psychologiem cz naukowcom???Taki ciemnogród jak ty sie powinno leczyć bo homoseksualizm nie jest choroba i to juz dawno jest udowodnione ale jak ktos ma grzechotke zamiast mózgu to tego nie zrozumie,dodam,jestem kobieta,mezatka,matka i nie jestem homofobem i jestem z tego dumna i tego samego uczę moje dzieci.Toleranvja to klucz do zgody i szczęśliwego zycia.

A czy taki gej albo lesbijka robią komuś krzywdę? No bo nie rozumiem problemu. Tzn ja nie lubię obnoszenia się ze swoją seksualnością (zarówno homo jak i hetero), ale nie mam nic do ludzi, którzy chcą być z osobą tej samej płci. Mnie tym nie krzywdzą, ani mojej rodziny, ani w ogóle nikogo, więc czemu mieliby ich zamykać w wariatkowie?

Gość mam 50 lat
i coraz bardziej mnie dziwi zachowanie się społeczeństwa, jak mało tolerancyjne jest a szczególnie ludzie młodzi dlaczego ludzie potrafią być tak okrutni? byłam dzieckiem i w mojej wsi żył pan gej nikt mu nie dokuczał, nikt nie wyśmiewał teraz w dobie lotów w kosmos ludziom odbija, nie wiem czy może żrą za dużo mięsa? poczytaj sobie młoda osobo, pooglądaj choćby filmy przyrodnicze, gdzie jest homoseksualizm wśród małp czy innych zwierząt nie oceniaj żebyś się nie zdziwił jak przyjdzie twoja córka czy syn i powie jestem gejem czy lesbijką zobaczysz, zmienisz zdanie spotkałam się z takim stwierdzeniem: skąd ta wnuczka lesbijka? w naszej rodzinie nigdy tak nie było!!! pytam a skąd wiesz?

Gość gość
na każdą akcję jest reakcja, dopóki degeneraci siedzieli cicho to mieli spokój teraz ich wszędzie pełno więc ludzie normalni coraz częściej są zboczeńcom przeciwni

Moi znajomi mieli psa i drudzy też mieli psa (dwa samce) i te psy wiecznie kopulowały (znaczy próbowały, no bo wiadomo). Także "pooglądaj choćby filmy przyrodnicze, gdzie jest homoseksualizm wśród małp czy innych zwierząt" widziałam co roku na wakacje :P