Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pauuulaaaaau

co zrozbic zeby nie zostaly blizny HELP

Polecane posty

Gość pauuulaaaaau

Tak... Mam problem z nadmiernym maltretowaniem swojej twarzy. Udalo mi sie powstrzymac miesiac od wyciskania... Az dzis zostalam sama w domu i no niestety zrobilam sobie okolo 8 ran w tym 2 glebsze po wycisnieciu pryszczy . Marze o ladnej cerze bez zadnej ranki ale zawsze musze cos spieprzyc. Mam 14 lat i cale szczescie teraz sa ferie ( do 3.02.14) wiec nie musze sie pokazywac ludziom :( niestety od niedawna moja skora jest sklonna do pozostawiania przebarqien i blizn :( znalazlam w apteczce mamy masc TRIBIOTIC*****STE CYNKOWA.. Moze cos z nich mam zastosowac? Pomozcie. Mam jeszcze 10 dni na ogarnkecie tej twarzy. Nieraz przez ten nalog siadam psychicznie... Wiadomo ze w moim wieku wyglad to glowna cecha :( chce mi sie normalnie plakac. Przed chwila napisalam sobie kartke ktora nakleje na lustro i obok posstawie siersc mojego kochanego pieska, ktory niestety niedawno odszedl :( moze to mnie zmobilizuje. Ale wracajac do tematu CO ROBIC Z TYMI RANKAMI. narazie polalam tylko spirytusem. Co dalej. Pomozcie ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować