Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zjadłbym dobry pasztet gdzie taki dostać

Polecane posty

Gość gość

czy tylko u chłopa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
lubię pasztet, chciałbym zjeść dobry pasztet, gdzie taki kupić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W biedronce o dziwo jest dobry. Taki w sloiku sporym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jedź do Wawy tam pasztetu masz mnóstwo, na ulicach, w kawiarenkach, klubach, metrze itp., itd.....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a jaka nazwa tego pasztetu z Biedronki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość icek eko
Pasztet się łatwo robi, te sklepowe są nafaszerowane chemią. :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie pamietam bo nie jestem jakiegos czasu w Pl ale , ma czerwona nakretke i chyba jeden tylkow sloiku jest

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Naprawdę nie ma nigdzie dobrych pasztetów a sam nie umiem robić, na Alme pewnie mnie nie stać a i tak nie wierzę że u nich też będzie coś jak za dawnych czasów. Ludzie którzy uwielbiają podroby mają we współczesnej Polsce bardzo ciężko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
aha przypominam sobie, było coś takiego w Biedronce ale nie wiem czy dalej to robią

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wlasnie mowie o tym biedronkowym w sloiku. Jest taki delikatny i naturalny z lekka warstwa smalczyku . 5+ i jeszcze kosztuje za duzy sloik jakies 3-4 zl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pójde, zobaczę, spróbuje. Dzięki.Kiedyś w małych sklepach czy wędliniarniach były dobre pasztety, salcesony, teraz to taki szajs jak wszędzie napychany soją albo kaszą manną i Bóg wie czym jeszcze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Spoko. Z tego co wiem i pamietam w stokrotce jest duzo swierzej i dobrej wedliny wraz z salcesonem .. wloski najlepszy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość patrycjamichalska
najlepsze są te z kogucikiem od profi a już w szczególności pomidorowy :))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×