Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile płacicie za ubezpieczenie samochodu

Polecane posty

Gość gość

Bo mi zaproponowano 490 zł za samochód z silnikiem 2.0 a mam 23 lata i od roku prawko .

Gość gość
Cena zalezy jeszcze od miasta, ale mysle ze to malo, moze znajdziesz 10 zl taniej ale nie sadze ze duzo mniej. Wiek powoduje zwyzke.

Gość janiko80
wszystko zależy od wielu parametrów - wieku auta silnika, przebiegu i tak dalej i tak dalej - ale możesz sobie porównać na przykład na www.okurka.pl na podstawie tych parametrów jaka wyjdzie ci składka - pokarze ci tutaj samo OC, OC+ NNW, OC + ASS + NNW w różnych wariantach, OC+AC.

Gość gość
kuźwa to ja mam 1200zł za samo OC 1.9tdi 120KM, wiek ten sam i prawko też od roku SKANDAL!!!

Gość gość
Autor kłamie, to jest niemożliwe. :classic_cool:

Gość gość
Niedawno znalazłem tanie OC dla siebie na stronie www.ubezpieczamy-auto.pl Profesjonalna porównywarka, mają zestawienie kilkudziesięciu ofert, wszystkie są aktualne, nie ma tutaj jakiś archiwalnych informacji, a wiem że to się zdarza na innych takich stronach z zestawieniami. Można sobie łatwo obliczyć ile w konkretnym przypadku wyniesie składka, a wiadomo że ceny się wahają bo wpływ na ich wartość ma cała długa lista czynników.

Gość gość
Jest kilka dobrych stron gdzie można sobie skłądki oszacować mniej więcej. Ja polecam ubezpieczamy-auto.pl, jest szybko i wygodnie, od razu człowiek ma info zwrotne od kilkunastu różnych firm z jasno wyliczonymi cenami.

Gość gość
Najtańsze OC na 100% masz zestawione na http://kalkulator-oc-ac.auto.pl. Możesz sobie przejrzeć cały rynek lub od razu odnieść się do towarzystwa ubezpieczeniowego, z którego najczęściej korzystasz. Duże uproszczenie. Przeszedłem właśnie na format współpracy online, bo poprzedni mój doradca raczej nie wywiązywał się do końca ze swoich obowiązków.