Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie wlazenie do tylka dzieciom

Polecane posty

Gość gość

Jakies 3 godz temu bylam swiadkiem jak maly gowniarz z 5 lat mial wsiadl do takiego autka a ojciec chcial zeby wyszedl to zamiast mu przypie*** to on sie z nim jak z jajkiem obchodzil, chodz musimy juz isc a maly nie! Chce sie jeszcze bawic. Ojciec no chodz i takim glosem spokojnym jakby to dziecko bylo ch*j wie kim. A najlepsze jak mi kiedys do sklepu wszedl smrod cos porozpie*** matka no chodz juz kochanie i poszla z nim nawet glupia ku**** nie przeprosila. Ale bym ciu lala te bachory!

Gość gość
dzieci muszą znać siłę ojcowskiej ręki. To najgorsze terrorysty są

Gość Chupakabra
Idź się leczyć bo ci agresja mózg oblepiła. Masz rację lepiej się bić z osobnikiem 4 razy słabszym o tak to jest prawdziwa męskość wg. dresa. Być asertywnym i nie dać się manipulować dziecku jest już dużo trudniej.

Gość gość
Nie jestem dresem debilna matko polko. wiesz jak dzieci traktuja swoje matki i ojcow zle jak dorosna a ci ich rodzice po prostu zabiliby kazdego kto tylko na nich krzywo spojrzal. Mam dziesiatki takich przykladow ale co tym wiesz durna palo!

Gość Chupakabra
kolego masz ewidentny problem z kontrolą emocji i podejrzewam, że sam byłeś takim krnąbrnym bachorem, a teraz ci odbija na starość, że ktoś może się z tobą nie zgadzać - zupełnie jak ten dzieciak. Naucz się rozmawiać pajacu. Ciebie najwidoczniej lańsko nie nauczyło kultury...

Gość gość
Chupakabra mądrze mówisz.

Gość gość
A kto tu do k*** wszedl i z pyskiem do mnie mam swoje zdanie i nie prosilam zeby ktokolwiek tutaj sie wypowiadal jak cie tak p***a swedzi.czytajac takie tematy to sie podrap i nie obrazaj mnie bo ty wrednoto zaczelas ! Pewnie jakas jeb**** psycholozka p**de drze

Gość gość 111
Faktycznie - masz problem ze sobą.

Gość gość
I powiedz mi jak tutaj mozna odpowiadac z kulturta jak ktos dla mnie.jest chamski? Jak ktos mnie obraza to ja jego, a zaczelo sie od ciebie! Ty masz swoje zdanie kja swoje i ja to szanuje a trudno odpowiadac z kultura jak ktos tu cie wyzywa!