Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę tego zcierpieć

Polecane posty

Gość gość

jestem "skazana" niestety patrzeć na to jak mój były facet rozpieszcza swoją obecną dziewczynę. Żyjemy w małej miejscowości i często go widuję choć staram się unikać kontaktów z nim. Nie chcę tego widzieć, nie chcę nawet myśleć o tym jak im razem dobrze, jak ją traktuje, obsypuje pocałunkami itd. Mnie wyrządził bardzo wiele krzywd. Napłakałam się przez jego idiotyczne zachowania w stosunku do mnie oraz przez jego wyzwiska które we mnie wymierzył na końcu naszego związku. A teraz musze się przyglądać jak rozwija sie jego związek. Wysłuchiwać od wspólnych znajomych gdzie spędzają wakacje, weekendy.. Nie mam na to siły już.

Gość gość
Co Ci moge powiedziec... Bardzo wspolczuje i nie umiem sobie wyobrazic takiej sytuacji... Mnie tez ktos rzucil, nie mam z nim kontaktu i juz nigdy nie bede miala. Moze to i lepiej, ze nie wiem co u niego i juz sie nigdy nie dowiem...

Gość gość
też nie chcę nic wiedzieć o nim a przede wszystkim nie zastanawiać się nad tym jak im jest razem.. bo czuję się jak nic nie warta głupia idiotka, która według niego nie miała szansy na odrobinę szacunku.

Gość gość
to ja Ci u powiem miałam podobnie, miałam głupiego chłopaka,a potem gdy poznałam nowego i obsypywal mnie pocałunkami i traktowal jak ksiezniczke to bylam przeszczęśliwa ale i on mnie rzucił...więc mam pecha do facetów, nie daj się zrobić tak jak ja - bedac spagrniona czulosci dasz się rozkochać koljenmu doopkowi :(

Gość gość
jestem spragniona uczuć jak nie wiem. Od 3 lat nikogo nie miałam. Sama nie wiem czemu, nie jestem jakaś brzydka chyba. Ale teraz będe bardzo uważać, bo drugi raz czegoś takiego nie przeżyję chyba. Tamten niby miał wyrzuty sumienia i mnie bardzo przepraszał, chciał zacząć raz jeszcze ale mu nie pozwoliłam po tym co zrobił.

Gość gosc z 1843
ja tez tak zrobilam. Bylam nieszczesliwa i myslalam ze mi sie uda. I tez za mna szalal, opowiadal jaka jestem wspaniala i cudowna i z dnia na dzien rzucil bez slowa ostrzezenia, ktoregos dnia stwierdzil ze mnie nie kocha jednak i nie chce byc ze mna... ale jestem super wiec mozemy zostac przyjaciolmi :)

Gość gość
a najgorsze jest to, że ja czasem za nim jeszcze tęsknie i myślę jak wtedy było dobrze. Bo czasem było.. Jego czułe objęcia i pachnące włosy.. I wszystko szlag trafił przez jego "humory" ale i też bark uczuć w stosunku do mnie. Szkoda tylko, że kłamał o tym, jak to strasznie jest zakochany..

Gość gosc z 1843
ja caly czas tesknie, sni mi sie w nocy, w dzien przypominaja mi sie rozne sytuacje, rzeczy ktore robilismy razem, to co mi mowil, to jak sie zachowywal. I nie moge uwierzyc ze to wszystko bylo klamstwem. Strasznie glupia jestem ze sie tak dalam nabrac

Gość gość
nie tylko Ty.. bo jak czytasz ja też. Ja jestem zupełną idiotką bo dałam się omotać facetowi, który na "dzień doby" ukazał mi się z najgorszej możliwej strony.

Gość gość
nie mogę się pogodzić że mnie tak potraktował.. Że nie kochał mnie tylko swoją byłą. Mnie potrafił wyzwać, obrazić od najgorszych i nie liczył się z tym, że ryczałam przez jego zachowanie prawie rok czasu a swoją obecną dziewczynę pewno na rękach nosi i nie pozwoli nikomu krzywdzić.. :(

Gość gość
Tacy faceci to chorzy ludzie....Nie ma za kim płakać...

Nie musisz na to patrzeć ani tego wysłuchiwać. Po prostu nie interesuj się jego życiem, a wspólnym znajomym gdy zaczynają o nim gadać powiedz to samo - on cię nie interesuje, więc z łaski swojej niech skończą temat. Zajmij się swoim życiem, znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie zastępcze. To powinno pomóc. Śledzenie jego życia i nowego związku doprowadzi Cię do najwyżej na skraj wyczerpania nerwowego.

Gość gość
staram sie unikać takich "widoków". Wiem, że mężczyźni kłamią i przymilają się jak potrafią aby zdobyć kobietę, a często po wszystkim ją po prostu rzucić. Ale ja nigdy nie uprawiałam seksu z moim byłym więc o tym mowy być nie może.