Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy może byc taki prezent na walentynki dla niego

Polecane posty

Gość gość

moje ukochanego nie ma przy mnie mamy po 20 lat ale niestety nie jesteśmy obecnie blisko. widujemy się nie zbyt często.. raczej to typowy związek na odległość.. nie mieliśmy się widzieć na walentynki bo nie było jak ale wpadłam na pewien pomysł i może powiecie mi czy jest dobry ;) otóż chciałam do niego pojechać nie uprzedzając go wcześniej. Kupic mu mały drobiazg i położyć przed klatką schodową do jego bloku oczywiście obserwując czy nikt mi nie zwędzi tego prezentu ;p albo poproszę kogoś żeby stał w oddali i go pilnował ;) do prezent dołączyłabym kartkę z tłumaczeniem tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=zY3UJu4-Nl4 a w środku prezentu przy tym drobiazgu wsadziłabym swój telefon z tą właśnie włączoną piosenką żeby mu grała ;) i kiedy on by to czytał ja bym cicho troszkę podeszła ale tak żebym nie bardzo rzucała się w oczy i czekałabym aż mnie zobaczy ;) a potem spedzilibyśmy razem cudowny dzień. co o tym myślicie ?

Gość gość
dziecinada

Gość gość
lepiej jedź do niego kup sobie fajną bielizne i spedźcie super wieczór, twój pomysł śmieszny jest

Gość gość
do wszystkiego byśmy doszli do seksownej bielizny też ;D

Gość gość
ale z tym tłumaczeniem piosenki to pojechałas po całości. Lepiej jedź i spróbuj wejść do niego do mieszkania i czekaj na niego w pokoju, jesli jest taka mozliwość z kolacją czy obiadkiem dobrym winem

Gość gość
Pomysł naprawdę piękny. Gdybym była facetem, coś takiego zupełnie by mnie urzekło. Zaraz jednak możesz dostać wypowiedzi że to za dużo zachodu, że lepiej się do knajpki wybrać i takie inne, banalne i nudne porady. Miło się czyta że są jeszcze młodzi ludzie którym się chce, mają wyobraźnię i i nie są wypełnieni goryczą, cynizmem i lenistwem. Powodzenia! Mogłabyś dać znać czy się dało? Powodzenia :-)

Gość gość
no ale dla faceta tłumaczenie piosenki ??? no prosze was , dla dziewczyny ok ale nie dla faceta

Gość gość
dam znać ;) dziękuje ;) a dlaczego z tym tłumaczeniem pojechałam ?;) nie dałabym dosłownego tylko tak mniej więcej kilka zdań żeby mówiły o mojej miłości ;) w końcu to walentynki ;)

Gość gość
całkiem w porządku ;)

Gość gość
a niby dlaczego nie dla faceta? Bo co? Bo większość by tak nie zrobiła? Gdyby wszyscy wiecznie robili to samo, było by nudno. Zresztą, widać jak szybko pary wpadają w rutynę i są sobą zmęczeni bo zleniwieli na amen.

Gość gość
Jedź do niego i po prostu weź do buzi. Będzie zadowolony no i romantycznie też będzie.

Gość gość
dokładnie ! skoro ona o tym pisze to może tak mają w związku że lubią takie rzeczy ! to jest romantyczność o której wielu teraz zapomina !

Gość gość
we tylko o seksie.. ludzie.. okej wiadomo ze to jest przyjemna sprawa ale związek też na czym innym się opiera.. chciałam po prostu zrobić mu niespodziankę.. dać mu coś. co przyjadę, prześpię się z nim i pojadę ? chce żeby to zapamiętał bo to już nasz 5 rok razem..

Gość gość
no ale twój pomysł jest dziecinny

Gość gość
ja bym szybciej zarezerwowała jakies fajne miejsce i zwabiła go tam podstępem i tam ewentualnie czekał by prezent ( jakiś oryginalny, ciekawy) ale melodyjka z telefonu?? to juz raczej podstawówka

Gość gość
no nie wiem może macie rację..ta piosenka z telefonu to tylko dodatek w środku byłby normalny prezent. a on by chociaż skojarzył że to ja a nie że zabiera komuś prezent. no ale może to rzeczywiście głupie