Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

dlaczego ludzie sa tak podli ktos napisal anonimowego maila do mojego szefa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

I opisal w nim wszystkie przewinienia najlepszych pracownikow.Tych co mieli najlepsza sprzedasz.Ten ktos nas dobrze zna.zdradzal nasze sekrety.i obsmarowal kazdego.szef przeslal nam tego maila.Wygladalo to mniej wiecej tak 1-Jolka tragiczna-wprowadza zamieszanie do zespolu,opowiada nieprawdziwe historie na temar szefostwa,lamie tajemnice wynagrodzenia 2-Kasia..jeden z wiekszych dramatow..Potrafi odezwac sie do klienta w nastepujacy sposb ",nie mam sily panu tlumaczyc dwa razy tego samego,pan i tak nic nie zrozumie.Straszna farciara,bo nikt nie zlozyl nigdy reklamacji 3-Justyna..偶adzi sie swoimi prawami.Ma trzy prace dlatego kreci i kompinuje jak sie da.Wychodzi 15 minut wczesniej wbijajac sie na przerwe prywatn膮 i leci do drugiej pracy.Do tego jest z siebie dumna ze udaje jej sie wszystko godzic.Nieprzytomna i wiecznie spi膮ca bo pracuje w tylu meiiscach.Do tego wiecznie sie spoznia bo akurat prowadzila nauke jazdy konnej w innej robocie 4-Ilona najwieksza porazka na l4 jedzie sobie na narty potem wkleja zdjecia na facebooka..rece opadaj膮 Ja jestem w szoku jak kto艣 moze byc taki popaprany

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Sprzeda呕 oczywi艣cie.Dopiero jak to czytam to ra偶膮 mnie w oczy moje b艂edy.Mam nadzieje 偶e nie ma tu nawiedzonych polonist贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wg mnie wszystkie cztery kwalifikuj膮 si臋 do zwolnienia,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smerfnalaseczka23
A kt贸ra ty by艂a艣 na li艣cie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystkie te osoby maj膮 bardzo dobre wyniki sprzeda偶owe.Ja nie rozumiem kto m贸g艂 napisa膰 co艣 takiego..w jakim celu. Ta laska co jezdzi w g贸ry na l4 to bardzo dobry pracownik ma najwieksze osi膮gniecia.ALe praca jest specyficzna i kazdy potrzebuje odpoczynku zeby pracowac wydajnie.Generuje duze zyski dla firmy. Podobnie jak ta co ma trzy prace.Ma straszne cisnienie i jest perfekcjonistk膮.Opiekuje si臋niepe艂nosprawn膮 osob膮. Ta kaska rzeczywiscie miala ciezki okres,jej chlopak chorowal na raka,reagowala emocjonalnie . Ale to pracownicy ktorzy generuja najwieksze zyski dla firmy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arnicca
A jak szef na to wszystko zareagowa艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wezwa艂 pokolej ka偶da z nas i nam o tym powiedzia艂.Powiedzia艂 偶e poniewaz to jest anonim to nie moze potraktowac tego serio.Ale nie ukrywa,偶e gdzies tam mu te informacje w g艂owie siedziec bed膮.Pyta艂 czy wiemy kto to moze byc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W tym mailu byly tez pochwa艂y w sensie "inteligentna ,co wykorzystuje w kr臋tactwie.Albo tekst "potrafi wykorzystac 50 minut przerwy na zkaupy na rynku bo po pracy wszystko pozamykane" Ten ktos nas zna bardzo dobrze "albo jak kierownicy wychodz膮 zamawia pizze i je bezczelnie przy stanowiski na przerwie sluzbowej::OO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w takiej sytuacji lepiej by艂oby sie przyznawac czy twierdzic ze nie wiemy o co chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara modelka bez zwi膮zku
Ale偶 "wielkie" przewinienia....buhahaha :D :D :D :D :D Co to za szef... Czy on sam tego przypadkiem nie wymy艣li艂 ? Bo i zna艂am takich co wrabiali swoich najlepszych pracownik贸w by im premii nie przyzna膰... Ponad to mo偶na sprawdzi膰 sk膮d zosta艂 wys艂any owy anonim. Wystarczy dobry informatyk i po zawodach. Powiedz szefowi o tym, 偶e informatyk spokojnie si臋 tym zajmie. I zobacz po jego reakcji. Je艣li b臋dzie chcia艂 doj艣膰 do informacji kto to wys艂a艂 to nie on si臋 w to bawi a gdy zachowa si臋 tak by zby膰 spraw臋 to b臋dzie to jego sprawka by trzyma膰 ludzi w strachu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
twierdzi 偶e sprawdzili i by艂ow ys艂ane z kafejki internetowej

Udost臋pnij ten post

Taaaa... ;) Niech si臋 cieszy, 偶e jego nie obsmarowano "偶yczliwie" dla dobra zespo艂u ;) Swoj膮 drog膮 to dla mnie 艣mieszne naprawd臋, 偶e ktokolwiek przejmuje si臋 jakim艣 parchlatym anonimem przecie偶 to mog膮 by膰 same k艂amstwa wyssane z palca !!! Kto艣 pod艂o偶y艂 艣mierdz膮ce jajo na kogo艣 anonimowo. Rzeczywi艣cie jest si臋 czym przejmowa膰. Zawistnych ludzi nie brakuje... Ale 偶e szef si臋 z tego ucieszy艂 to mnie dziwi. Powiniem potraktowa膰 to jako wyj膮tkowo 艣wi艅ski 偶art a nie straszy膰 konsekwencjami w przysz艂o艣ci. Dla mnie to jasne kto was obsmarowa艂. Ehhh...

Udost臋pnij ten post

W sumie on sam te偶 si臋 sam powinien ba膰, bo kto艣 r贸wnie idiotyczny anonim mo偶e wysmarowa膰 do niego do prze艂o偶onych lub inny organ贸w typu pip... Ludzie nie dajcie si臋 zwariowa膰 !!! Kto艣 kogo艣 opluwa w wyj膮tkowo 艣wi艅ski spos贸b a wy si臋 boicie nie wiadomo czego. Ostatecznie mo偶e wszystkich przebada膰 na wariografie oczywi艣cie w艂膮cznie ze sob膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
myslicie 偶e kto艣 z nas m贸g艂 to napisac i obsmarowac siebie dla samego zamieszania?

Udost臋pnij ten post

No je艣li ju偶 na siebie - to napewno jak naj l偶ej ;) W og贸le to czym tu sie przejmowa膰? 艢winie by艂y, s膮 i b臋d膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jezeli jest to anonim to na bank nikt osoba wysylajaca sie nie obsmarowala.Mozna to sprzwdzic ,ale tak naprawde co szef moze zrobic jak te osoby zarabiaja najwiecej dla firmy.Napisal to ktos mega w****iony i zazdrosny,ze ktos potrafi tyle dla firmy zarobic i mysli,ze pewnie dostaja nie wiadomo jakie premie itd...wiec nie ma co sie przejmowac a z ciekawosc***ogadaj moze z jakims informatykiem,zeby dojsc kto jest taka swinia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie rozumiem po co szef nam tego maila odes艂a艂 偶eby nas denerwowa膰..teraz jednak kazdy bedzie musia艂 uwazac bo b臋dziemy sprawdznaiu pod kontem tych przewinien jednak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
J

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna zzzzzzzzzzzzzhg
I dobrze ze bedziecie sprawdzani. Wychodzic sobie wczesniej, robic zakupy na ryneczku w trakcie pracy, spozniac sie, jesc pizze na stanowisku sluzbowym, chamsko zwracac sie do klientow i co moze jeszcze mial was poglaskac po pleckach? To ze macie dobre wyniki nie upowaznia was do nieprzestrzegania zasad jakie panuja w pracy. Zachowujecie sie jak rozwydrzone bachory to tak tez was szef bedzie traktowal i kontrolowal, bo co go ma ochodzic ze ktos ma prace ale nie zdazy po pracy zakupow zrobic. Masakra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tgjp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co to za problem, ze kto艣 sobie w czasie przerwy robi zakupy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie nie by艂o w mailu, 5 nas jest.

Udost臋pnij ten post