Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agga1234

czy ktoras z was miala wodniste upławy przy infekcji grzybiczej

Polecane posty

Gość agga1234

od kilku dni mam bardzo wodnisty śluz, wręcz woda...przy czym nic mnie nie swędzi ani nie piecze, wcześniej byłam z tym problemem u gina i wtedy wyszło, że mam drożdżaki, dostałam leki i potem po leczeniu w wymazie wyszło, że jestem zdrowa a jednak cały czas był wodnisty śluz i gin stwierdził, że to taka moja naturalna wydzielina i nie ma związku z grzybicą, i nie powinnam się z tym martwić, ale martwię się teraz bo to nawet śluzu nie przypomina tylko wodę...i mam cały czas takie uczucie jakby ciekło ze mnie, miała któraś z was coś podobnego???

Gość agga1234
...

Gość gość
Tutaj możesz poczytać na temat wydzieliny z pochwy http://kobiecosc.info/poznaj-swoje-cialo/infekcje-intymne/problem-uplawy-co-oznaczaja-i-kiedy-udac-sie-do-lekarza/ Jeśli nadal coś cię martwi możesz zastosować profilaktycznie probiotyk np.Lactovaginal, tym bardziej że jesteś po leczeniu grzybicy. Jeśli wcześniej nie zastosowałaś leczenia probiotykiem to koniecznie zrób to teraz.

Gość Beatka2020
Jeśli nie odczuwasz pieczenia, swędzenia, upławy nie mają nie przyjemnego zapachu, kolor również nie jest podejrzany to myślę że nie masz powodów do zmartwień. Zawsze możesz zrobić sobie kurację probiotykiem dopochwowym invag trwa ona 7-dni. Przywróci równowagę mikrobiologiczną po leczeniu grzybicy co na pewno korzystnie wpłynie na Twój problem z nadmierną ilością wydzieliny.