Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość po indyjsku

Wycieczka do Indii

Polecane posty

Gość Misiar
dwa lata temu byłam w Indiach, po tym jak złapałam tam amebę, której dość długo nie mogłam wyleczyć, stwierdziłam, że nigdy więcej egzotyki :) Tegoroczne wakacje zaplanowałam w mniej "hardkorowych" realiach higienicznych - w Portugalii, lecę tam z alfa starem, mam już wybrany hotel, o którym wcześniej sporo czytałam. W tym roku nie powinno już być żadnych przykrych niespodzianek :)

Gość gość
Nie ważne czy jest się kobietą czy mężczyzną do niebezpiecznych krajów najlepiej nie jeździć samemu tylko z kimś bo każdy może być zgwałcony, zamordowany, okradziony, sprzedany na organy, porwany dla okupu lub w celu negocjacji aby wypuścić więźnia, terroryści bardzo często porywają mężczyzn kobiety rzadko i chcą aby wypuścić więźnia najczęściej więzień nie jest wypuszczany a oni są zabijani to jest nagrywane a potem jest w internecie. Jeśli chodzi o gwałty w Indiach oj kilka się zdarzyło a dziennikarze już zrobili aferę to już więcej ginie ludzi w Polsce w wypadkach samochodowych więc najlepiej nie jechać samochodem. Chodzi mi o to że jeśli chcesz to jedź ale uważaj bez względu na płeć.

Gość gość
Miałam jechać do Indii, ale niestety nie udało mi się dopiąć wszystkich szczegółów związanych ze szkołą, dlatego podróż nie doszła do skutku. Może w przyszłym roku się uda. Chciałam skorzystać z tego biura podróży http://newpoland.pl/indie-podroz-informacje-o-kraju Można tam trochę więcej poczytać o tej wyciecze lub do nich napisać zadzwonić, by dowiedzieć się więcej szczegółów.

Gość Nomen4
Polecam zerknąć na tą stronę - http://namaste-india.pl często mają interesujące artykułu na temat tego kraju które szczególnie mogą się przydać właśnie w wypadku takiej wycieczki.

Gość PODROZNIKAZJI
Indie są z pewnością warte odwiedzin. To wspaniały, wielokulturowy kraj z bogatą historią i wspanialymi ludzmi.Ma do zaoferowania piękne gory w rejonie Himanchal czy Leh, cudowne morze oraz ocean na południu- Goa, Andamany. Do tego przepiekne świątynie, pałace i forty w Radzastanie. Długo by wymieniać. Na początek warto się wybrać w rejon Radzastanu w połączeniu z Agra - Taj mahal i zakończyć w Goa. Polecam uslugi biura prowadzonego przez polakow w Indiach www.paylesstoursindia.pl. Świetne ceny pakietów wycieczek indywidualnych oraz grupowych.