Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy

Polecane posty

Gość gość

pytanie brzmi: jakie szanse na związek ma posiadaczka takich oto makabrycznych cycków( zdjęcie pierwsze, zaraz zapodam link)

Gość gość
http ://www.drszczyt.pl/uploads/piersi_powieks zenie/_thumbs/powiekszenie_piersi7_43e72e.jpg usuń spację

Gość gość
www.drszczyt.pl/uploads/piersi_powiekszenie/_thumbs/powiekszenie_piersi7_43e72e.jpg

Gość gość
nie wiem czemu link źle sie wkleja, trzeba usunąć spację w słowie "powiększenie" czekam na odpowiedzi

Gość gość
jaka cisza... to mówi samo za siebie

Gość gość
A co mają piersi do związku? No chyba że chodzi o relacje oparte tylko na seksie, a jeśli o normalny, poważny związek to wygląd schodzi na drugi plan. Poza tym jak facet naprawdę kocha, to jego kobieta i tak będzie najpiękniejsza, choćby miała mnóstwo wad :)

Gość gość
mnie chodzi o te pierwsze przed zabiegiem

Myślałem że facet zakochuje się najpierw w kobiecie a potem przy docieraniu się delektujemy się częściami gorącego ciała

Gość frida czerwona
tez tak myslalam... ale moze jestesmy odosobnieni w swoich mysleniach;) przy okazji sie pozegnam, bo kolejna bramka juz zatrzaskuje mi drzwi przed nosem ;)

Gość gość
no niezupełnie, seks jest filarem związku, a pierwszy seks jest zwykle po ok. miesiącu znajomości a więc jeszcze zanim ludzie się zaangażują (głównie facet), wiadomo dlaczego, z takich właśnie powodów

Frida jednak wielkość piersi a wielkość fiutka bym nie porównywał jednak z powodu małych piersi mało związków może się rozpasc a mikrus w majtkach może zniszczyć każdy związek

Gość gość
Owszem jest filarem, ale udany i fajny seks to nie wygląd, a umiejętności, chęci i chemia. To że dziewczyna ma duże piersi nie znaczy że w łóżku będzie super... małe piersi też są fajne, a najważniejsze to to aby ich właścicielka coś sobą reprezentowała.

Gość frida czerwona
odpowiem, bo jeszcze mi udzielono glosu ;) uwazam, ze nie masz racji. nie zamierzam popierac argumentami z zycia wzietymi, bo sadzac po twojej wypowiedzi i tak mi nie uwierzysz :)

Biust się zmienia często po urodzeniu bobasa rosną jak szalone fiut rośnie tylko jak ma ciepło a że mrozy to nie polecam latać jak frida teraz;-)

Gość frida czerwona
moja odpowiedz byla skierowana do jacka oczywiscie.

Gość gość
Jak masz problem z takimi cyckami, to sobie znajdź inną kobietę a tej nie truj d**y panie porządny-do-wyrzygania. Mi się cycuchy podobają na obu obrazkach i nie widzę problemu.

Gość frida czerwona
panie madralinski :P juz nie latam na miotle. zastrajowala :P jest tak zimno, ze nawet moje japonki poszly w kat ;) chwilowo :P lepiej pan niech pilnuje swojego pikusia :P i nie martwi sie o moje loty :P:D

Rozbieszmy kobietę jak samochód na części i do serwisu zaniesmy a to kobiety mają zazwyczaj kompleksy swego ciała i nie przez facetów tylko przez tą sieczke w telewizji prasie i innych kobiet katujacych się nie dla faceta a dla innych kobiet

Gość frida czerwona
sie nie katuje 😴 kupilam sobie dzisiaj cukiereczki truflowe 😴 dupsko rosnie jak trzeba :P:D

Frida w mróz trochę glukozy nie zaszkodzi zwłaszcza jak nie ma zwmiennika innego lizaka wariata. ..

Gość gość
i się temat rozwinął, a autorka martwiła się o ciszę ;)

Gość frida czerwona
chyba masz omamy wzrokowe 😴 poligon juz sie skonczyl i wszystkie Fy stoja w hangarach. na niskich wysokosciach nie latam :P.... lizaka tez umiem kupic :P mozesz spac spokojnie

Nisko geograficznie nie latasz czy intelektualnie jak to drugie to jestem spokojny

Gość frida czerwona
lewituj spokojnie :P

Gość gość
tak, rozwinął się, tylko nie w tym kierunku, fotę przekleiłam z innego topiku, padły określenia makabryczne, straszne brzydkie i najgorsze jest to że to wszystko prawda

Gość gość
Dziewczyno i Ty się przejmujesz opiniami ludzi z tego forum??? Poczytaj inne tematy i zobacz że każdy tutaj się obraża, podszywa, prowokuje... nawet jakbyś miała idealne piersi, to znajdą się tacy co zmieszają Cię z błotem, dla własnej satysfakcji. Chcesz być w udanym związku, zaakceptuj siebie, nie wstydź się partnera a zobaczysz że wszystko jest z Tobą OK :) i piszę to jako facet.

Gość frida czerwona
ja sie pod nim podpisuje jako kobieta... dojrzala ;) to mrugniecie dotyczy tylko i wylacznie mojej dojrzalosci :)

Autorko nie uważasz że są ważniejsze problemy od wielkości biustu? Ważne żeby tobie i twojemu partnerowi się podobały anie wszystkim na świecie...