Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy chłopców czy boicie się że Trynkiewicz wychodzi

Polecane posty

Gość gość

za jakieś 2 - 3 tygodnie na wolność ?

Gość gość
ja mam corke, a i tak sie boje... bo nie tylko on wychodzi.

Gość duzy chlopczyk
ludzie zrobia samosąd- bynajmniej powinni

Gość gość
podobno szykuje sie do Bydgoszczy ?

Gość duzy chlopczyk
jak dla mnie w ogóle nie powinni go wypuszczać, nasze Polskie beznadziejne prawo- chyba dostał 4 razy dozywocie tak? a teraz po 25 latach go wypuszczają- smiech na sali

Gość gość
dostal kare smierci, zamieniona na dozywocie, zamienione na 25 lat... tylko pytanie, skad ludzie beda wiedziec, jak dzis wyglada, zeby ten samosad wymierzyc?

Gość gość
bynajmniej, nieuku, to partykula wzmiacniajaca PRZECZENIE :O wiec albo chcesz powiedziec: przynajmniej powinni, w znaczeniu, ze tak powinno byc, albo chcesz zaprzeczyc by to robili, czyli bynajmniej NIE powinni.

Gość duzy chlopczyk
gościu zrozumiałaś kontekst? to sie liczy! jak bd pisać doktorat to się do Ciebie zgłosze- poprawisz błędy

Gość srututututuuuuuuuuuuuuuuu
j***aaaaaaaaaaaaaaaaany pedofil

Gość gość
nie boję się trynkiewicza tylko boję się wszystkich tego typu świrów. Bo wiem, że jest ich pełno i nikt z nimi czego nie robi.

Gość gość
ja sie boje o dzieci bardzo i to nie konkretnie trynkiewicza tylko tych wszystkich p**********h zbokow, ktorych coraz wiecej... wyszlo na to, ze bawia sie sami tylko w naszym ogrodzie i to przy zamknietej bramie i bramce zeby nikt nie mogl wejsc a oni nie mogli wyjsc, wszedzie indziej chodze z nimi ja albo maz to jakas paranoja, ja urodzilam sie w 82 i latalam po podworku na blokowisku calymi dniami, jak i cala reszta dzieciakow, kazdy wiedzial kogo nalezy unikac i bylo ok co za czasy...

Gość gość
Nie boje sie bo Trynkiewicz niedawno powiedzial, ze juz chlopcy go nie interesuja tylko dziewczynki. I otwarcie mowil, ze bedzie g****il dziewczynki jak wyjdzie. Dlatego jego matka chciala, zeby go nie wypuszczali. Bo wie, ze zrobi to ponownie tylko teraz z dziewczynka. Potem ja zamorduje. Potem nastepna i nastepna.

Gość gość
nawet gdyby Trynkiewicz dalej siedział to jakiś inny Kowalski by robił to samo, robicie z igły widły

Gość gość
dziwi mnie to popieranie samosądu :O przecież ludzie, którzy go zabiją, nie będą bezkarni :O no ok, zlikwidują "problem", ale upaprają sobie ręce i jeszcze za takiego śmiecia będą garować i to za zabójstwo

Gość gość
co z tego, że zabiją jednego, jak będzie taki drugi na świecie, to walka z wiatrakami. Sama mam synka ale jakbym tak świrowała na tym punkcie to ja już mu współczuje