Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euphenia33333

jak czesto robicie cytologie

Polecane posty

Gość euphenia33333

ja robiłam pierwszą dwa lata temu i zastanawiam się kiedy pora na kolejną chociaż i tak wybieram się zrobić bo niepokoi mnie pewien objaw i musze to sprawdzic

Gość gość
z tego co wiem to powinno się robić przynajmniej raz w roku a u osób o wyższym zagrożeniu gdy np w rodzinie były choroby powinny częściej

Gość euphenia33333
a nie orientujesz się ile kosztuje zrobienie prywatnie tego badania???

Gość gość
Zależy do kogo idziesz. Cena zależy od stopnia naukowego i "wziecia"lekarza wiadomo pobyt/podaz :) ja chodze raz na rok, a kiedy byly klopoty to i bylo częściej, bo po leczeniu znów cyto kontrolna. u mojego lekarza jest "w zestawie" jeszcze usg dopochwowe raz w roku i co 3 lata skierowanie na usg cycków ;)

Gość euphenia2345
ja jak byłam nawet prywatnie u gina to nawet mnie nie zbadał tylko zpaytał z czym przychodzę, przepisał jakieś globulki i tyle...nie mowiac o zrobieniu cytologii czy czegokolwiek...u mnie w miasteczku to nawet prywatnie ginekolodzy są beznadziejni...teraz mam problem i nie mam do kogo isc...

Gość gość
Wybierz ginekologa kierujac sie opinia ze strony www.znanylekarz.pl wiadomo, ze niektórzy tam sami piszą sobie pozytywne opinie, a innym czarny PR robi konkurencja, ale jak sie wyciągnie średnią, to mozna znaleźć lekarza, który nie zawiedzie

Gość poli30
ja robię raz do roku