Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karenkaaa

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość karenkaaa

Witam,powiem tak nie mam juz okresu od miesiaca,miewam czesto uczucie klucia w brzuchu,moje sytki,nie piersi sa takie lekko bolace przy dotyku..wydzielina jest biala a czasami lekko zolta. Robilam test z jakies trzy tygodnie temu wyszedl negatywny ale mysle ze moze za wczesnie go zrobilam. Co. Tym myslicie moge byc w ciazy?

Gość gość
Test najwcześniej w dniu spodziewanej (a wciąż nieobecnej) miesiączki. idz po drugi test

Gość gość
A jeśli wyjdzie negatywny idz do ginekologa. ...jak będzie pozytywny to z reszta tez ;)

Gość karenkaaa
Juz powinnam go miec,ale zamierzam poczekac do konca tygodnia. I wtedy znowu test zrobie .do ginekolga tez sie zapisze ale zwykle trzeba czekac miesiac na wizyte

Gość gość
To idz prywatnie

Gość karenkaaa
Aktualnie mnie nie stac. Poczekam na wizyte a tym czasem zrobie test..a wy dziewczyny jakie mialyscie objawy?

Gość gość
Najpierw piszesz, ze okresu nie masz od miesiąca, a potem ze...juz powinien być? I jeszcze, ze test robilas 3 tygodnie temu... To ile Ci sie w końcu miesiaczka spóźnia? Miesiąc czy kilka dni?

Gość karenkaaa
Spoznia mi sie juz miesiac,chodzilo mi ze kolo 25 kazdego miesiaca mam okres i czekam az sie pojawi badz nie a nic sie nie zapowiada by byl..

Gość gość
To nie czekaj z testem, tylko rob juz. i poczytaj tekst z linka o objawach ciąży.

Gość karenkaaa
Jutro kupie i zrobie test rano na wszelki wypadek. Moj brak okresu nie bierze sie z stresu bo wgl go nie odczuwam ale jednak bardzo sie martwie bo ostatnio robilam przeswietlene klatki piersiowej bez ochraniacza.. bardzo wrazliwe i bolace mam sutki obawiam sie ze jednak moge byc.nigdy tak nie mialam.dzieki za linka wlasnie czytam

Gość karenkaaa
Kurcze troche zaczynam sie martwic..jutro kupie test i wszystko bedzie jasne.