Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermina900

porady kosmetyczki

Polecane posty

Gość hermina900

Witam kosmetyczka poleciła mi do oczyszczania twarzy emulsję cetaphil? Czy jest ktoś kto miał z tym do czynienia, jeśli np jest ktoś kto miała nieprzyjemne przygody związane z tym kosmetykiem niech mi koniecznie napisze.

Gość remka24
Ja nie miałam i powiem więcej udało mi się tym lekiem wyleczyć trądzik, trwało to trochę ale w końcu się udało.

Gość gość
Na pewno żadna kosmetyczka nie poleca cetaphilu, jak juz to dermatolog albo handlowcy na tym forum. Osobiscie uzywam przeciwtrądzikowe kosmetyki Bandi, sa bardzo skuteczne. Mają bardzo duzo pozytywnych opini, sczegolnie krem na noc z kwasami.

Gość gość
a japolecam dermokosmetologa ale wizyta 200pl

Gość gość
Co to jest niby dermokosmetolog? Nie ma czegoś takiego. Może to dermatolog, który dodatkowo zrobił sobie podyplomówkę z kosmetologii? I za co to 200 zł? Ze popatrzy na Ciebie czy w tej cenie jest jakiś zabieg?

Gość gość
to mało wiesz dermokosmetolog z tyt. dr nie popatrzy, bierze za wizytę a zabiegi wg cennika

Gość gość
a ja nie polecam żadnych dermatologów, tylko kasę wyciągają. Lepiej samemu za zasadzie prób i błędów, odpowiedniej lektury dojść do tego, co nam najbardziej pasuje. Mi dermatolog zachwalał kosmetyki biodermy, niby hipoalergiczne, a mnie twarz po nich piekła.

Gość gość
a ja polecam mnie ostrzykuje kwasem hialuronowym, robi laser na naczyńka, fotoodmładzanie, usuwa zmiany np. włókniaki

Gość gość
i myślisz, że te zabiegi Ci wyjdą na dobre? Na krótką metę może i owszem, pogadamy za 10 lat.

Gość gość
po roku jest super a ja nie jestem wieczna a za 10 lat..to możemy w maskach chodzić , zamiast makijażu

Gość gość
no, żebyś nie wyglądała wtedy jak monstrum. Skórę można bardzo łatwo laserami uszkodzić.

Gość kafelek89
Używam Cetaphilu od paru dni i jest ok, skóra zrobiła się ładniejsza, oczyszczona.

Gość rikimiki
Też go używałam bardzo dobry szczególnie do oczyszczania skóry twarzy (dodatkowo dobrze nawilża). Pozdrawiam.

Gość gość
używałam, polecam

drogi ten cetaphil a w skladzie nic szczegolnego. ja myje twarz zwyklym szarym mydlem od tygodnia i juz widze pierwsze rezultaty ;)

Gość remigia889
Bardzo dobra emulsja.

Gość gość
Cetaphil moim zdaniem to najlepszy stosunek cena/jakość bardzo wydajny i świetnie się sprawuje na co dzień, polecam.

Gość gość
Żadna kosmetyczka nie poleca cataphilu. Jest wiele innych bardziej skutecznyh kosmetykow.