Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalnienienormalna

ciąża czy choroba

Polecane posty

Cześć dziewczyny, Mój problem polega na tym ,że bodajże 2-3 mies. temu kochałam się ze swoim facetem z prezerwatywą (prezerwatywa nie pękła, okres mam nieregularny więc nawet nie wiem czy były to w dni płodne czy nie), parę dni po zaczęły boleć mnie okolice podbrzusza oraz jajniki, strasznie schizowałam ,że jakimś cudem jestem w ciąży. Trochę czasu już minęło okres miałam już 2 razy wydawał mi się normalny. Niedawno udałam się do ginekologa on tylko zbadał mnie 'palcem' po naciskał i stwierdził że jest to zapalenie i przepisał antybiotyk. Brałam go przez 2 tyg. Jakiś tydz temu powiedział mi że już jest wszystko w porządku. Jajniki faktycznie przestały boleć, ale brzuch okolice pępka nadal bardzo bolą. Nie wiem co mi jest, gdzie mam się zgłosić z tym problemem świruje jak głupia.. co mam robić ? Dodam jeszcze że nigdy nie miałam żadnych problemów to zaczęło się dziać parę dni po tym stosunku, ROBIŁAm jakiś mies. temu test wyszedł negatywny czy moge być pewna ze w 100 % nie jestem w ciązy ?

Gość karenkaaa
Popros ginekóloga zeby ci na nastepnej wizycie zrobil usg. Wtedy bedziesz mia.a 1000 % pewnosci

Gość gość
Nie będzie, nie ten typ :P Autorko! Do psychiatry ;) Nie jestes w ciąży!!!

Gość gość
ciaza podwyzszonego ryzyka :P, :P, :P

wiem że to co pisze wyda się dla wielu śmieszne ale ja jestem straszną panikarą więc już strasznie schizuje -,-