Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drugie dziecko tak czy nie

Polecane posty

Gość gość
nikt cię nie przyjmie do pracy po 3 latach nieobecności. I weź pod uwagę wieczne zwolnienia, bo dzieci zaczną chorować.

Gość gość
no właśnie i dokładnie napisała że szefowie sentymentu do niej nie mają i zwolnią jak nie zrobi jak oni chcą więc nie widzę powodu dla którego ona ma rezygnować z powiększenia rodziny.

Gość gość
Gość 22: 50 moja szefowa ma dwójkę dzieci i jest dyrektorką:)co Ty na to...Można...Przecież, że mozna.Dzieci to nie wyrok!

Gość gość
Bez przesady, dziecko ma dwóch rodziców i tacie korona z głowy nie spadnie, jak z nimi w domu posiedzi. Poza tym dlaczego mówicie o szukaniu pracy? Przecież autorka ma pracę. I prawo chroni ją przed zwolnieniem.

Gość gość
nie rezygnuj z rodziny, w firmie do ciebie sentymentów też nie mają. i co to znaczy że nie znajdzie pracy? prędzej znajdzie kobieta, która ma dzieci niż bezdzietna bo wiadomo,że prawdopodobnie wkrótce będzie chciała je mieć.

Gość gość
coś w tym jest - w tym szukaniu pracy przez bezdzietne. oczywiście pomijam fakt, że w Polsce kobietom z wiekiem w ogóle trudniej dostac pracę, ale rodzina to inwestycja która opłaci się bardziej niż inwestycja w "karierę" (uwaga:jestem feministką i dobrze wiem, co mówię).

Gość gość
zeby znow miec macierzynski musisz wrocic do pracy, bo jesli na wychowawczym zajdziesz w ciaze to ci nie przysluguje zasilek.