Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirandabycool

Porozmawiam z facetami

Polecane posty

Dziś zapewne na cafe mam wiecej antagonistów anizeli przyjaciół jak kiedyś bywało sprzed 4 lat.Życie mi się skomplikowało to i gorycz się wylewać zaczęła.

Ja tylko na słówko--nie mogłaś mówić, tydzień mnie nie było na cafe.Urocza fanka ducha tak świetnie mnie naśladuje,ze czasem łapię sie na tym że to nie są moje wypowiedzi:D

Gość m_r
To mnie skutecznie odmłodziłeś:)

No musże pogratulować Tobie,ponieważ pare osób mnie tak samo rozpoznaje.Chybą przez ośli styl pisania :D:P:D

Jakoś teraz ne bywam na cafe, jak kiedyś codziennie to i sie wytrąca spostrzegawczość rozmówców.Widzisz nie poznałem Cię wcale.:D

Ja tylko na słówko--przecież żartuję z tą oślą pałą:DWiększość juz nie reaguje na te przedziwne żarty.Z poczatku się oburzali ,najwiecej faceci.Jak założyłem nick ośla pała to sie uspokoli:D

Nie miałem zamiaru o sobie mówić po raz enty tutaj a jakoś mnie na sentyment zebrało :DJakby nie było przeżyłem szczęśliwie z żoną 38 lat wychowując 5 dzieci.wszystkie są po studiach i porzadne stanowiska mają.

Z tym nickiem nie wchodziłem ,ponieważ bez przerwy jak post napisałem ukazywała sie treść że jest spam.Więc spróbowałem i jak na razie git jest:D

Kiedyś dokładnie rozpoznawałem ,mogli na pomarańczowo pisać i już wiedziałem,.lecz wtedy zyłem cafe.Teraz sytuacja od 4 lat diamentarnie mi się zmieniła wiec rzadko tutaj bywam.:)

Temat założony dla tajemniczej fanki pomarańczowej ,miałaś nick najpierw pomarańczowy a póżniej niebieski Jestem bez nicka.:D

A tak...wiedziałam,że coś w ten deseń.Nie mogłam sobie tylko nicka przypomnieć.Teraz będę z niego mogła przywalać komuś, kogo nie lubię...czy lepiej z pomarańczy,jak sądzisz:P

samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm-------------tę sentencję wymyśliłem w pażdzierniku 2010 r jak potwornie samotny się czułem bez żony.Wtedy jeszcze świadomości nie miałem,ze żona już nie będzie ze mna.

Raczej unikaj starć,ponieważ teraz są bezpardonowi i nie załują sił aby odkuć sie i przesladować Cię.Nie warto z bezmózgami w zatarg wchodzić:DTYlko ja zdobywałem się na to wiec sobie pozwalali jak modka ujawniła moje dane osobowe.Przy zapisie byłem zielony i podałem prawdziwe dane osobowe.

15.09.2010 konowały rozwalili mi małżeństwo.Pomyłka przy operracji laparoskopowej wyciecia kamieni żółciowych.

Wiesz,akurat ja należę do ludzi,którzy omijają szerokim łukiem takie kwasy>To był żart...czarny i niezbyt zrozumiały może dla kogoś, kto mnie nie zna zbyt dobrze.Dziwne...to ujawnianie danych.

W czasie operacji zatrzymało sie ❤️ żony na 40 minut.reanimowali ja ręcznie bo" konował"pozyczył"sobie do swojej prywatnej kliniki płuco -serce

Moga mi skoczyć i to głęboko co C***odawają te dane.Nic mi i tak w zyciu to nie zaszkodzi ani pomoże.:D