Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popuszczanie moczu podczas kichania

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Mam troche klopotliwe pytanie, jestem lekko przeziebiona, kicham co chwile i zdarza mi sie popuscic przy kichaniu kilka kropel moczu. Jestem w 6 tygodniu ciazy, czy tez tak mialyscie, czy cos nie tak z pecherzem mam?

Gość gość
Z pęcherzem wszystko ok, ja tak miałam przez całą ciążę:) Minęło od razu po porodzie.

Gość gość
Ale w 6 tygodni u już ? Dziwne autorko..takie rzeczy się zdarzają, ale jak dziecko jest większe i uciska na pęcherz..w 6 tc nie możliwe żeby to był wina dziecka..może coś Ci dolega ? Zapytaj swojego lekarza :)

Gość gość
Ja popuszczałam mocz właśnie od 6 tygodnia. W 5 tc zrobiłam test, a że jestem alergikiem i nie chciałam brać leków to bardzo nasilił się katar sienny. Kichałam ciągle i pamiętam, że też tak miałam:) Jeden z uroków ciąży:)

Gość gość
Też znam ten ból tak to normalne :P

Gość gość
To się często zdarza i na moje nieszczęście ( niestety ) zostaje i po porodzie :( Rodziłam 4 lata temu i nadal borykam się z tym problemem :( Fachowo nazywa się to wysiłkowe nietrzymanie moczu

Gość gość
Ja tez tak mialam i to nie koniecznie zasluga ciazy. Wiele osob ma lekkie nietrzymanie moczu