Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jaki jest sens zycia

Polecane posty

Gość gość

Cóż mam 21 lat kończę studia w tym roku. Mam chłopaka z którym jest już lat kilka, znajomych, jakąś tam rodzinę i kochanego psa. Jednakże jestem strasznie nieszczęśliwa. Czuje to ogarniczenie jakie jest nałożone na większość ludzi. Mam skończyć studia, potem pierwsza lepsza pracą i założenie rodziny, ale... Ciągle czuje się nieszczęśliwa jakbym nie należała do tego świata bo ja chce być szczęśliwa i coś mieć z życia, ale nie będę tego miała bo po prostu nie stać mnie. Nie stać mnie szukać swojego powołania, pasji czegoś co da mi to poczuć, że żyje.... Nie siedzę na d***e i nic nie robię, pracuje oszczędzam, ale to nic mi nie daje. Jaki jest sens zycia? Mam pracować całe życie i nic nie mieć? Każdy móWi, że zdobęde doświadczenie, rodzinę dzieci wnuki itd. Jakieś szczęśliwe chwilę będą a potem znów to samo po co mam żyć jak to nie jest to czego ja chcę. Być kolejnym robotem. Czasem mam wrażenie, że ludzie nie rozumieją tego co czuję, a ja mam pustkę w środku, czasem coś wejdzie w nią, ale szybko znajdzie wyjście. Jest ktoś kto tak ma? Jak się wyzwolić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować