Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak a jego zachowanie wobec innych lasek

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim 5 lat. Mieszkamy razem,bo studiujemy w Poznaniu. Na weekendy zjezdzamy do domu. Moj chlopak ostatnio zostawia mnie i czesto wychodzi z kumplam pic;/;/ ostatnio jak wrocil od ncich powiedzial mi,ze juz mieszkac ze mna nie chce,bo go kontroluje;/ nie moze wracac o ktorej chce :(:( na drugi dzien jak wytrzezwial juz nic o tym nie mowil,nawet poruszac tematu nie chcial. Ale widze,ze on nie chcez bytnio siedziec ze mna tam w mieszkaniu,bo kaze mi gdzies wyjsc wgl;/;(( Dzis bylismy na 18-stce u jego kuzynki i byla tam bardzo ladna dziewczyna i od poczatku ją upatrzyl i sledzil kazdy jej ruch do konca imprezy :( ona miala mini to jak tanczyla i wgl gapil sie:(:( jak mu zwrocilam uwage to on:"nie chce juz z tb byc,w*********j do domu" :(:( ale jakos sie pogodzilsimy,ale nie na dlugo. Bo ciagle suzkal jej wzorkiem. Nawet ze mna przytulac sie nie chcial, a zwykle to robi.... Jak myslicie dlaczego? wiadomo,ze dlatego,bo ona tam byla,ale co to mialo znaczyc?

Gość gość
myślisz że ktoś doradzi o tej porze?

Gość gość
mam nadzieje :(

Gość gość
A dlaczego Ty nie zalozysz mini i sie nie odstrzelisz tak, zeby mu szczena opadla?

Gość gość
zawsze tak robie !!!1 zeby na inne nie patrzyl,ale to nic nie daje;/ nie wie m czy po 5 latach to jest jakies znudzenie ?:(

Gość gość
no to pogon chama, bo cie nie szanuje. Co to za facet, ktory mowi do kobiety 'w*********j" ?Dlaczego sie na to godzisz?

Gość gość
Kocham go. zrobilabym wszystko dla niego. On juz potem rozmawiac nie chcial ze mna,bo widzial,ze ciagle kontroluje jegfo wzrok,ale mnie szlag trafial,ze sie napalal na nia :(( a teraz do mnie zadzwonil,chyba przemyslal wszystko... i sppytal co mnie meczy:((:

Gość gość
Ty go kochasz, a on Ciebie chyba nie skoro traktuje Cie jak szmate. Po co ci taki ktos kto cie nie szanuje. Albo sie twardo postaw, albo bedzie coraz gorzej, bo on widzi, ze moze robic z Toba co chce i to robi.

Gość gość
Tylko,ze jestesmy 5 lat. Jego rodzicow traktuje jak moich. Lubie jego rodzine... Balabym sie od niego odejsc ;( wiem,ze nie zasluguje na takie traktowanie. Spytalam dzis czy pojdzie do mnie na noc to on na to,ze nie,bo spalismy przeciez w Poznaniu ze soba od pon-czw ;/ :( on mnie tak chamsko traktuje,a ja sie na to godze. Naprawde nie chce go stracic;(((

Gość gość
Ech. dziewczyno szanuj sie. Co z tego, ze jestescie ze soba 5 lat? Chcesz takiego calego zycia?

Gość gość
to dalej daj się traktować jak szmata i bądź z nim

Gość gość
A jak ty to rozumiesz: ma atrykcja kobieta obok siebie, bo jestem atrakcyjna nie chodzi tu o chwalenie sie!-faceci ogladaja sie za mna na ulicy. Chca ze mna flirtowac a ja nie,bo jestem mu wierna /!! a on upatrzy sobie jakas panienke i cala impreze ja obczaja ;( i wmawia mi,ze tka nie jest. Dlaczego tak jest ??

Gość gość
Ja to tego w ogole nie rozumiem i po czyms takim odkochalabym sie w 1 sekundzie.

Gość gość
myślisz że po 5 latach dalej będzie za tobą latał, podziwiał cie? każdemu może się znudzić. a nową można się szybko zafascynować

Gość gość
Mowia,ze faceci juz tacy sam,ze sie ogladaja. rozumiem ogladac,ale jak on sie wpatruje,kazdy jej ruch sledzzil :( odwracal sie... No dobrze,ale ludzie wytrzymuja ze soba w malzenstwie wiele lat i co ? ;/ myslciie,ze skoro tak sie napala to w kocu mnie zdradzi?

Gość gość
Debilne myślenie, co z tego, że jesteście ze sobą 5 lat? Ludzie się po 25 rozstają, a nie po 5. Szanuj się dziewczyno, bo facet Cię traktuje jak ścierkę, a Ty się na to godzisz i jeszcze go pewnie przepraszasz...

Gość gość
Wygląda na to, że on Cie nie kocha, a jest z Tobą, bo pozwalasz mu traktować Cię jak szmatę. W końcu ma seks na zawołanie. Jak znajdzie inna, to Cię zostawi w 2 sekundy.

Gość gość
Tylko,ze jestesmy 5 lat. Jego rodzicow traktuje jak moich. Lubie jego rodzine... Balabym sie od niego odejsc ;(>>> naiwna idiotko to z jego rodzicami bedziesz zyla, czy z nim?... On cie ewidentnie nie szanuje, pomysl sobie chcesz byc tak traktowana przez 20-30 lat swojego zycia? Wiele kobiet jest tak traktowanych, bo sobie na to wlasnie pozwala I pozwolilo jeszcze zanim pojawily sie dzieci, a potem to juz wogole odejsc nie mogly, bo gdzie sie z dziecmi tulac... Wy jeszcze dzieci nei macie, a juz traktuje cie jak smiecia, chcesz tak zyc do konca zycia?... Malo to innych gaci na swiecie...?

jakby sie facet tak do mnie odezwal, to by dostal po pysku i dowidzenia. Jak nie masz szacunku do siebie samej, nie licz na to, ze facet cie bedzie szanowal.

Gość gość
Źle się zachowuje. Coś między wami się popsuło. Tak się nie robi. Przykro mi, ale kiepsko to wygląda.

Gość gość
Jak by do małżeństwa niedajboze doszlo to by cie zdradzal na lewo i prawo bo wie ze mu na to pozwolisz ja z swoim 20 lat jestem a 15 po ślubie i nie ma obcji by sie za kims ogladna ani skomentowal jakas panne pozytywnie jej wyglad przez szacunek i milosc domnie . Odpisz mu ze fajnie ze wekend spedzicie oddzielnie bo ty z kumplem na narty jedziesz a potem sie od niego wypriwadz i powiedz ze sam chcial a ty jeszcze ycie sobie ulozysz albo jego sobie wychowasz ze na inna nie spojrzy

Gość gość
Opcji*

Gość gość
Naprawde tak uwazacie? czxyli to juz nie ma sensu?

Gość gość
""nie chce juz z tb byc,w*********j do domu" smutas.gifsmutas.gif ale jakos sie pogodzilsimy.." Szacunku do siebie i honoru nie masz jeżeli ciągle z nim jesteś.

Gość gość
a co uważasz że jest sens kiedy jemu spowszedniałaś i ma ciebie w d***e, jeszcze tylko sobie p****** i wypad, twoje zakochanie odebrało ci rozum ale głupich nie sieją