Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedymozna zaczac uzywac kremu przeciwzmarszczkowego np Ystheal albo cos z retin

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie rocznikowo mam 26 lat, na czole mam sporo blizn i przebarwien i tu stosuje silne zluszczajace kremy np zorac zastanawiam sie czy zaczac tez z pielegnacja przeciwzmarszczkowa na policzkach, gdzie cere mam bardzo cienka, pod oczami pierwsze zmarszczki i naczynkowa Moja pielegnacja wyglada tak: Rano-krem do cery naczynkowej i podklad z filtrem Na noc-2 x w tyg zorac na czolo, codziennie Eucerin Omega 13

Gość gość
mam 29 lat, używam zwyklej najtanszej nivea, nie pale, nie pije, nie opalam sie i zmarszczek kolo oczu nie mam ani na czole. Nie wierze w te kremy przeciwzmarszczkowe. Chyba wazniejsza dieta i styl zycia.

Gość gość
Moze masz takie geny, ja mam zmarszczi na czole nie dosc ze te poprzeczne to tez lwia dlugo palilam, bo 8 lat i od alkoholu tez nie stronilam pytam te z dziewczyn ktore juz cos stosuja prewencyjnie

Gość gość
podbijam, bardzo mi zalezy na odp

Gość gość
pewnie za czesto marszczylas czolo i brwi dlatego masz te zmarszczki. Ja w ogole nie marszcze czola wiec nie ma na nim zmarszczek, lwiej zmarszczki tez nie mam. Jak swieci slonce to zawsze nos okulary sloneczne i ogranicz mimike twarzy

Gość gość
na czole mialam okropny tradzik wiec skora byla stale przesuszona

Gość gość
Stosuj kremy z kwasem hialuronowym.

Gość lusia i jej siusia
Stosuj wytryski na buzię....alabastrowa cera gwarantowana.:classic_cool:

Gość Maciey z klanu
Przejmuję wasze doopcie sucze.:classic_cool:

Gość gość
jak najbardziej najwyzszy czas, takie kremy mają za zadanie starzenie i zmarszczki opóźniać, im wcześniej sie je stosuje tym dluzej skora pozostanie mloda

Gość kocham M cyrus w pupe
Cały klan tu jest.....!!!!!!!!!Bożesz ty mój....to ja podgrzeju dildo! :classic_cool: