Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZNAM KOBIETE KTORA MA JUZ 30 LAT I NIE MA STALEJ PRACY ANI SKLADEK JESZCZE SZOK

Polecane posty

Gość gość
hehe

Gość gość
ja mam koleżnakę wiek 33 lata dziewczyna do pracy się nie garnie, zyje na garnuszku rodziców którym sie nie przelewa, dziewczynie żyje nadal jak w liceum pośwecjąc sie swojejmu hobby, masakra, tylko co się stanie gdy rodziców zabraknie?

Gość gość
hahahahahha smiech na sali. Ło matko ja tez mam 30 lat i nigdy w PL nie pracowalem na umowe ło matko nie dostane emerytury, co ja zrobie. hahahahhaahahha zal ZUS moze mnie w d**e pocalowac z ta ich emerytura. Ze sa jeszcze osoby ktore wierza w te insytucje. Oj autorko idz sie lecz.

Gość koko222
Ale sie usmialam:)))) 30 letnie stare krowy haha. Tu chyba gimnazjalisc****sza. Naiwne dzieci, ja w waszym wieku nie myslalam w ogole o emeryturze. A teraz mam 30 i owszem pracowalam w olsce po studiach kolka lat ale dalam sobie spokoj bo niezamierzam jak kon w kopalni zasowac do konca swoich dni, chce pozyc, podrozowac, poznawac ludzi, kultury. A praca? Praca ma mi tylko to finansowac. Skladkami sie nie martwie bo zyje w kraju, ktory i tak mi zginac nie da. Jesli przepracuje tiu jeszze 10 lat, dostane emeryture bez problemu:). A wy prujcie do 70 (tak, bo wkrotce znow wydluza w PL wiek emerytalny),a na stare lata zastanowicie sie po cholere tyle z********alem skoro teraz dostaje 800 zl emki. O ile w ogole dozyjecie jakichkolwiek swiadczen. ZUS - zaplac, uklon sie, s********j

Gość gość
koko dobrze gadasz. Panstwowa emerytura to s**t jakich malo.

Gość gość
lepiej odkladaj kase autprko bo emerutury mozesz nie meic albo malutka:)

Gość gość
no i co myślisz,że ktoś w tym kraju będzie brał emeryturę,już się zrobiło tak,że aby studiować to człowiek próbuje pogodzić pracę ze studiami bo juz rodziców nie stać na utrzymanie studenta,tyrać będą do 67 roku będą wraki nie ludzie,sama znałam już 2 osoby jedna zmarła nie zdążywszy wziąć pierwszej emerytury druga w 3 miesiącu bycia emerytką i myślisz że to jedyna dwójka w Polsce.

Gość gość
hehe

Gość gość
oczywiście, że nie zobaczymy na oczy tych emerytur. Czemu? Odpowiedź jest prosta, bo do nich nie dożyjemy. Umrzemy na choroby cywilizacyjne, stres i choroby. Za to ci, którzy przeżyją, będą się mogli cieszyć 800 złotową emeryturą, ale to tylko cukierek dla wybranych :classic_cool: Składki na nasze emerytury już się rozeszły dla "uprzywilejowanych" urządowionych.

Gość Muchomor z morza
Ja mam 30 lat i niecałę 3 lata płaconych składek z najniższej krajowej - muszę teraz****** na czarno za psie pieniądze. Ten kraj to parodia jakaś. Jaki ja byłem głupi że nie wyjechałem z tego kraju jak była okazja, teraz desperacko szukam pracy za granicą żeby godnie żyć. Praca jest żeby żyć a nie żyć żeby pracować - praca w polsce stfu to walka o przetrwanie jakieś. Kto do tego doprowadził?????