Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się że mam hiv błagam was o pomoc co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu boję się, że mogę mieć hiv...Jedyne miejsce gdzie mogłam się zarazić to dentysta albo przy pobieraniu krwi...Czy w ogóle takie coś jest możliwe by zarazić się hivem u dentysty? Jakie daje to objawy? Proszę pomóżcie mi bo odchodzę już od zmysłów, a i nie najlepiej się ostatnio czuję...

Gość gość
Jest coś takiego jak lekarz.

a skad ci to przyszło do glowy ze mozesz byc chora?? wszedzie mozna zrobic anońimowo badania na hiv

Gość gość
zrób badania

Gość gość
Czyli wg twojej filozofii każdy z nas może go mieć, a jakos zarażony jest w PL tylko ten odsetek społeczeństwa/podludzi/ którzy bardzo ciężko na to zapracowali, korzystając z prostytutek, ćpając jakiś s**t z innymi ćpunami, lub pedały i inni wykolejeńcy. Chyba, że zęby borował ci sam simon moll, to zmienia postać rzeczy. Idź do psychiatry kobieto bo chyba masz nerwicę natręctw albo za duzo wolnego czasu

Gość gość
owszem mam nerwicę ale nie mam zadnej pewności że dentysta czyscił te swoje narzedzia...A co do testu to nie mogę go zrobić tak na szybko bo najbliższe miejsce gdzie go przeprowadzają jest oddalone o 50 km ode mnie...Będę więc tak żyć w strachu...