Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie czy związalibyście się

Polecane posty

Gość gość

z dziewczyną która ma 28 lat i nie ma pracy, żadnych oszczędności i mieszka z rodzicami? poza tym - ładna, zgrabna, inteligentna, dobrze ubrana...

Gość fb
pewnie, lesli przypadlibysmy sobie do gustu to czemu nie?:) a milosc uskrzydla wiec moze i praca by sie znalazla i zaczeloby sie ukladac:)

oj fiku ty zawsze musisz szpile wsadzic. buty kosztuja kilka stowek a m2 mieszkania kilka tysi... :P:)

Gość gość
podaj kontakt do siebie autorko, a mogę się z tobą związać, jak jesteś ładna, zgrabna, inteligentna, dobrze ubrana :)

Gość gość
jestem kobietą ale się wypowiem. mój facet twierdzi, że oni tak nie patrzą jeśli chodzi o pracę i dorabianie się. że dla kobiet przy wyborze partnera to ważne, a dla facetów już nie. że na pierwszym planie jest albo wygląd albo charakter (albo i to i to, zależnie od podejścia faceta do związku, czy myśli poważnie czy mniej poważnie). x ale dla mnie to takie pokrętne gadanie :P bo o czym pracowitość jak nie o charakterze świadczy? więc o ile fakt, dla nich partnerka nie musi zbijać kokosów, mieć oszczędności itd to myślę, że nie może być mega leniem. nawet jak w pracy jej nie idzie, nie jest typem kobiety wyzwolonej to chociaż w tradycyjnej roli kobiety (gotowanie itd) powinna się sprawdzać. bo prędzej czy później do faceta dotrze, że może mieć kobietę i ładną i inteligentną i coś potrafiącą

Odnosząc się bezpośrednio do tematu, tak, faceci wiążą się z takimi kobietami, dla nich nie ma problemu. Ważne, że jesteś ładna i inteligentna. To że jesteś niezaradna, na utrzymaniu rodziców nie ma większego znaczenia. Ważne że dobrze sie ubierasz, dobrze wyglądasz i zachowujesz jak osoba inteligentna.

Gość 15_29gość
właśnie facet który coś ma nie musi się troszczyć, że kobieta przychodu dodatkowego nie ma :P bo go stać by pozwolić sobie na taką kobietą a ktoś kto ciuła prędzej będzie się jej majętnością kierował.

Poza tym czym byłoby życie bez odrobiny szaleństwa? Nawet kredyty można spłacać razem :)

Wypowiedziałeś sie w imieniu facetów, ja uważam, że to odosobnione zdanie, zdanie facetów, którzy sami do niczego nie doszli i oczekują, że kobieta będzie dbała o jego wygodę.

Gość gość
fiku mikuuu Wypowiedziałeś sie w imieniu facetów, ja uważam, że to odosobnione zdanie, zdanie facetów, którzy sami do niczego nie doszli i oczekują, że kobieta będzie dbała o jego wygodę. x Zgadzam się z fiku tylko nieudacznik będzie wymagał by kobieta pracowała zawodowo, była zaradna, i miała własne mieszkanie! To wszystko powinien zapewnić mężczyzna bo jest mężczyzną!

Gość 15_29gość
Maciek, NIKT? znam facetów którzy się dorobili, którzy wzieli sobie bardzo mało zarabiającą/niepracującą kobietę z pełną świadomością tego co robią. jasne, pewnie są tacy co będą od kobiety pieniędzy wymagać, ale z moich obserwacji wynika , że w większości będą to faceci których nie stać na utrzymywanie niepracującej żony. więc jak fiku powiedziała, po co wypowiadasz się za wszystkich?

Gość gość
Zal mi ludzi ktorzy wszystko przeliczaja na kase. :) Zal. :)

Gość gość
Ktos w ogole mysli jeszcze o rzeczach duchowych? czy tylko o kredytach, samochodach i dobieraniu sie pod zwgledem materialnym? Ja p*****le co to za zycie. :) I tak wszyscy umrzemy, predzej czy pozniej kazdego czeka smierc. Po co tak sie spinac. :)

Gość gość
Jasne, ze kasa jest wazna. Ale teraz niektorzy maja takie myslenie: "Hm ohajtam sie bo kredyt musze wziac". No bez przesady.

Większość twoich znajomych Maćku, widzisz róznicę? Ja obracam sie w innym środowisku i inne są zachowania, zupełnie inne :)

Gość gość
Zwiazalbym sie z taka kobieta p. warunkiem, zeby nie zdradzala mnie i od czasu, do czasu ugotowala cos do jedzenia.

Gość gość
No, ale napisales "niestety wiekszosc". Ja powiem, ze cale szczescie mam wspanialych, normalnych przyjaciol, ktorym "dobra tego swiata" nie przyslaniaja najwazniejszych wartosci.

Zgadzam się z fiku tylko nieudacznik będzie wymagał by kobieta pracowała zawodowo, była zaradna, i miała własne mieszkanie! To wszystko powinien zapewnić mężczyzna bo jest mężczyzną! x x ja bym nie mógł gdyby kobieta mnie utrzymała

z moimi zarobkami gdybym poznał tą kobiete 10 lat temu i bylibyśmy ciągle razem to czemu nie, pieniądze nie są zbyt ważne, ale teraz pomyślałbym że lecisz na kase i chcesz mnie w ten sposób wykorzystać dlatego to ja bym Cie wykorzystał i zostawił bo przecież można mieć i ładną i zaradną kobietę, tylko trzeba coś sobą reprezentować